Romanca de 23 de ani, moarta la Paris din cauza unei poze! Ce a facut

O tanara in varsta de 23 de ani a murit la Paris, chiar inainte sa fie ceruta in casatorie. Ce s-a intamplat cu romanca.

O tanara de doar 23 de ani a murit la Paris, chiar inainte sa fie ceruta in casatorie de catre iubitul sau, alaturi de care plecase intr-o vacanta romantica in Franta.

Tragedia a avut loc in momentul in care tanara si-a dorit sa faca o poza cu Turnul Eiffel, fara sa fie atenta la riscurile la care se supune. Aceasta a cazut de la peste 10 metri inaltime, potrivit stirileprotv.ro.

Andreea si iubitul ei se aflau pe platforma din fata Palais de Chaillot, o zona celebra din Paris de unde se vede foarte bine turnul Eiffel si unde se pot face poze foarte romantice. Acolo, tanara s-a impiedicat si a cazut de la aproximativ 10 metri inaltime, pierzandu-si viata pe loc.

loading...
„Din cate am inteles zona unde s-a facut fotografia este o zona cunoscuta, e un teatru. Acolo foarte multa lume merge sa isi faca poza ca se vede turnul si era foarte riscant”, a spus un apropiat. „Din cate stiu, da, si ca ar fi urmat sa ii ofere un inel. Nemaipomenit de tragic”, a mai spus acesta.
Autoritatile din Franta au deschis imediat o ancheta, pentru a stabili imprejurarile tragediei. Corpul neinsufletit al fetei a fost adus in tara, iar familia si iubitul sau au inmormantat-o in localitatea natala.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro