Rona Hartner, mesaj dureros, in Joia Mare!

Rona Hartner, actrita, cantautoare, compozitoare, cantareata si textiera a anuntat pentru prima data ca nu se simte bine, dupa interventia complicata la care a fost supusa pe 25 februarie. De atunci, viata sa s-a schimbat.

Vedeta a inceput deja sedintele de chimioterapie si considera ca aceasta incercare este ca un dar de la Dumnezeu. Artista se incapataneaza sa lupte, duce la bun sfarsit toate activitatile sale si multumeste in fiecare zi pentru ce are.

Solista isi tine la curent fanii in privinta starii ei de sanatate. De aceasta data, a impartasit cu admiratorii ei o amintire; amintirea unui om drag, care o priveste dintre stele.
loading...
„Draga Daddy acolo in ceruri unde boala nemiloasa te-a trimis ….stiu ca acum tu te rogi pentru mine si vrei sa ma bucur de viata mult in continuare ….azi ai fi avut alta varsta ….dar stiu ca esti bine in Rai si ca impreuna cu toti sfintii acolo profiti bine de eternitate…locul acela unde nu mai sunt lacrimi si nici dureri ci doar pace si multa muzica buna …iti dedic azi un cantec „Eternity is all about”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook, alaturi de care a postat si o fotografie cu parintele sau.

sursa: huff.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro