Roxana de la Puterea dragostei, imagini de pe vremea cand nu era cunoscuta

Roxana de la Puterea dragostei, imagini fierbinti de pe vremea cand nu era cunoscuta. Cu ce se ocupa concurenta din Casa dragostei.

Dupa ce i-a surprins pe colegii sai atunci cand a spus ca nu stie sa danseze pe manele, Roxana a fost prinsa cu mata in sac.

Concurenta de la „Puterea dragostei” este protagonista unui videoclip in care le arata tuturor ca apreciaza acest gen muzical.

Asa cum i-a obisnuit pe fanii sai, concurenta din Casa dragostei se misca extrem de senzual, chiar si pe acest gen de muzica, iar alaturi de o masina scumpa si de o tinuta care nu lasa loc de interpretari, succesul este garantat.

In concurs, insa, Roxana le-a spus colegilor de competitie ca nu suporta sa danseze pe manele si de fiecare data a evitat sa se ridice de pe scaun cand a inceput o asemenea piesa.

loading...
Andy de la Puterea Dragostei a fost invitat la Teo Show si a vorbit despre ce s-a intamplat intre el si Roxana si motivul pentru care a batut-o.

Andy a parasit Puterea Dragostei inainte de a deveni concurent cu drepturi depline, dupa ce a lovit-o pe Roxana, fosta lui iubita. Din cate se vede pe filmare, el i-a dat cu sutul in picior si a scuipat-o. Invitat la Teo Show, el a acceptat sa vorbeasca despre ce s-a intamplat intre el si cea cu care a avut o relatie.

„Am avut si eu doua trei secunde cand mi-am pierdut cumpatul”, a spus Andy despre momentul in care a lovit-o pe Roxana, fosta lui iubita.
Dupa ce a vazut din nou imaginile in care a agresat-o pe Roxana, Andy a spus ca ii pare rau pentru gestul lui, dar ca a reactionat asa dupa ce ea l-a provocat.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro