Roxana de la Puterea Dragostei, in lacrimi! Este sau nu iubire intre ea si grecul Alexander? A marturisit TOTUL

Roxana de la Puterea Dragostei Romania este indragostita pana peste cap de Alexander, de la Puterea Dragostei Grecia! Concurenta a marturisit totul!

Roxana de la Puterea Dragostei este indragostita pana peste cap de grecul Alexander, cel care, in nenumarate randuri, a reusit sa-i fure inima, chiar daca tanarul se afla intr-o alta relatie.

”Roxana, tu esti constienta ca dupa ce terminam noi gala, urmeaza sa vine cei din Grecia ca sa filmeze. Si ei vin mai devreme sa se aranjeze, sa se machieze. Noi o sa-l invitam aici. Nu stim daca vine, noi il invitam”, a spus frumoasa prezentatoare tv Andreea Mantea.
loading...
”O sa vin dupa el, daca o sa fiu eliminata, mie nu-mi pasa. Sunt serioasa, de trei zile nu am mai vorbit si probabil ca vrea sa plece dupa ea (n.r. iubita care a iesit din competitie). Daca se duce dupa ea, inseamna ca o iubeste. Daca el va pleca, oricum o sa plec si eu acasa, nu am cum sa fac nimic cu forta, o sa incerc sa fie descalificata. Atunci am zis cu razbunarea cu Andy, pentru ca el era inca iubitul meu, nu am vrut sa pic prost. Nu cred ca e indragostit. Scrisesem pe mese initialele noastre si s-a certat cu iubita lui si le-a sters”, a spus Roxana plangand.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro