Roxana, declaratie de dragoste emotionanta pentru Bogdan Mocanu!

Puterea Dragostei: Roxana i-a facut lui Bogdan Mocanu o declaratie de dragoste emotionanta. Fanii sunt extrem de fericiti pentru cel mai nou cuplu din show.

Roxana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Tanara a format un cuplu cu Andy , dar relatia lor a fost una plina de certuri si s-a sfarsit atunci cand ea l-a sarutat pe grecul Alexander. Dupa acest episod, ea a spus ca s-a indragostit de concurentul strain, dar ulterior si-a dorit sa se impace cu Andy. Intors la Puterea Dragostei, el a avut un comportament agresiv cu Roxana, acesta fiind de departe cel mai discutat episod dintre ei. Intre timp ea si-a orientat atentia catre Bogdan Mocanu, fara a forma, insa, un cuplu cu el.

Bogdan Mocanu si-a aratat interesul pentru Roxana inca de la inceput, dar ea nu i-a dat niciodata un raspuns clar. Dupa ce a continuat sa incerce sa-i intre in gratii femeii care l-a cucerit, el a ajuns tinta glumelor celorlalti concurenti. Simina a fost cea care i-a si spus in Gala ca este „fraierica” pentru ca sta dupa Roxana, in timp ce ea da atentie si altor baieti.

Se pare ca perseverenta de care a dat dovada Bogdan Mocanu l-a ajutat pe acesta sa ajunga, intr-un final, la inima Roxanei. Cei doi concurenti de la Puterea Dragostei formeaza acum un cuplu oficial, iar fanii sunt extrem de fericiti ca au decis sa faca pasul acesta. Pentru a nu exista niciun dubiu in privinta sentimentelor pe care le are pentru noua ei cucerire, Roxana a publicat pe pegina ei de Instagram o fotografie in care il saruta. In descriere, ea a scris si o declaratie de dragoste: „Te ador, linistea mea!”, a scris ea.

loading...
Bogdan Mocanu i-a raspuns si el printr-un comentariu. „Te sarut, princess (n.r. – printesa)”. Fotografia cu cei doi intr-o ipostaza extrem de apropiata a adunat peste 40 000 de aprecieri in timp record, semn ca admiratorii asteptau cu sufletul la gura ca cei doi sa formeze un cuplu.

„Si noi va adoram pe voi ???? Toata ziua v-am urmarit sa ne dati un semn! Fiti puternici, Roxi fii mai calma si impreuna cu Bogdan sunteti un cuplu de temut pentru toti cei din casa! Ma bucur ca ai gasit pe cineva care sa stie sa te puna in valoare si pe primul loc! Sunteti doi superbi, Dumnezeu sa va ajute! Va pup de la Oradea”, este unul dintre sutele de mesaje de sustinere pe care le-a primit cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro