Roxana si Bogdan Mocanu, cuvinte grele la „Puterea dragostei”

Roxana si Bogdan Mocanu si-au aruncat cuvinte grele in editia din aceasta seara. Ce isi reproseaza cei doi concurenti.

La scurt timp dupa ce si-au declarat sentimentele, Roxana si Bogdan Mocanu de la „Puterea dragostei” au inceput un scandal monstru. Cei doi nu se mai inteleg deloc, dupa ce Jador s-a odihnit pe picioarele Roxanei.

Bogdan Mocanu a luat foc atunci cand a vazut imaginile si, extrem de gelos, i-a reprosat acest lucru Roxanei in aceasta seara.

„Vi se pare normal ca un barbat sa stea in poala unei femei? Mie imi pasa de ce spui tu. Ma cert pentru toata lumea din casa asta si acum arunci si tu cu pietre in mine, trebuie sa ai limite. Cand duci gelozia, o duci la extrem.
Daca vrei sa imi demonstrezi mie ceva, abtine-te. Mi-ai demonstrat. Cum poti sa te complaci? Cum poti sa imi spui mie niste chestii? Ar trebui sa il scoti o data pe Ricardo in oras. L-am intors din drum. Am stat si m-am certat cu toti baietii pentru tine”, a spus Bogdan extrem de suparat, in timp ce Roxana i-a raspuns in stilu-i caracteristic: „Esti prea suparacios, lasa-ma. Daca tu consideri ca eu ti-am gresit, la revedere. Tu esti taurul dintre noi doi, baiatule, nu eu. Eu nu mai vreau sa vorbesc cu tine. Punct, la revedere. Ramai cu baietii. Am vazut cand s-au bucurat toti. Nu mi se pare gresit sa stea cineva pe perna mea. Nu mai avem ce sa mai vorbim. Nu imi cer scuze”, s-a aparat si Roxana.

loading...
Jador nu crede ca a gresit
Jador se apara si crede ca nu a facut nimic neobisnuit:
„Nu mi s-as parut ceva iesit din comun. El o ia in brate pe Simona, nu mi se pare ceva iesit din comun, avem incredere in lucrurile astea. Eu cu Roxana nu o sa avem nimic niciodata. Nu am atins-o nicaieri”, s-a aparat concurentul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro