S-AU IMPACAT! BOGDAN SI HANNELORE DE LA INSULA IUBIRII, DIN NOU IMPREUNA

S-a vorbit si se vorbeste foarte mult despre relatia dintre Hannelore si Bogdan de la Insula Iubirii. Cei doi s-au despartit, insa vineri au fost vazuti din nou impreuna, iar zvonurile ca ar fi vorba despre o impacare si-au gasit confirmarea.

Este evident ca se intampla ceva, chiar daca Hannelore si Bogdan Ionescu au dorit sa dea de inteles ca s-au intalnit… cu treburi, nu cu romantismul pe urme. Dar nu iese fum fara foc, asa cum se spune, iar cei doi vor fi in continuare in centrul atentiei.

Toata lumea o stie pe Hannelore, dar putini sunt cei care stiu drama prin care a trecut in urma cu cativa ani. Blondina a pierdut o sarcina! Dupa ce au participat la ”Insula iubirii”, Hannelore si Bogdan s-au casatorit. Din pacate insa mariajul lor a durat doar cateva luni si cei doi au hotarat sa mearga pe drumuri separate. In urma cu cativa ani, povestea lor de dragoste era una ca-n filme. Hannelore si Bogdan se iubeau neconditionat si se gandeau serios sa faca un copil.

Pe vremea in care locuiau impreuna si voiau sa devina parinti, Hannelore a pierdut o sarcina.

loading...
Hannelore Ulrich, una dintre fostele concurente de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, s-a facut remarcata in timpul show-ului de la Antena 1 si datorita trupului sau de zeita, sculptat in sala de antrenamente a scolii de dans pe care o detine in Timisoara. Dupa incheierea filmarilor din Thailanda, ea a creat mai multe rochii de mireasa, iar in cadrul unui targ, a fost vizitata de una dintre fostele participante ale emisiunii prezentata de Radu Valcan.

“Andreea a vizitat targul pentru mirese si a probat o rochie din colectia mea” este mesajul scris de Hanne in dreptul imaginii pe care a postat-o pe retelele de socializare.
Acestea nu sunt singurele surse de venit ale focoasei blonde. In Timisoara, are o agentie de animatoare pentru copii si detine o florarie, care ofera aranjamente florale pentru nunti si alte evenimente. In plus, pe agenda ei se regasesc si evenimente private la care danseaza, unde castiga sume frumusele de bani.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro