SOTIA LUI PEPE, SARBATORITA CA O REGINA DE ZIUA EI.

Raluca Pascu a petrecut alaturi de rudele si prietenii sai noaptea trecuta pana spre zorii acestei zile sfinte, in care fetita lor cea mica, Rosa, isi aniverseaza ziua onomastica. Petrecerea de pomina a fost organizata in cinstea focoasei brunete, care a implinit zilele trecute 28 de ani. Sotia lui Pepe a fost rasfatata ca o regina si a atras toate privirile cu rochia provocatoare pe care a ales-o pentru aceasta ocazie. Printre invitatii de seama s-au numarat Gina Pistol si iubitul ei, Smiley.

Raluca Pascu a stralucit noaptea trecuta intr-o rochie neagra, eleganta, care era decupata in anumite zone. Nici machiajul, coafura sau bijuteriile nu au fost alese la intamplare. Inainte sa ajunga la restaurantul unde era asteptata de invitati, sarbatorita a fost surprinsa cu o declaratie de dragoste facuta in public de indragitul cantaret Pepe. Acesta a scris pe imaginile dintr-un scurt clip mesajul: “Si ma mandrescu cu ea, ca e nevasta mea”.

Lista invitatilor celebri a fost lunga… Constantin Dita, Cosmin Natanticu, nea Marin, Jorge, Gina Pistol si Smiley sunt doar cateva dintre cei care au sarbatorit-o pe sotia lui Pepe ca pe o regina. In imaginile facute publice chiar de Raluca Pascu se observa la un moment dat prezentatorul de la “Romanii au talent” care are un pahar cu vin in mana si pare ca se simte foarte bine la petrecere. Intr-o alta filmare a fost surprinsa iubita lui: Gina Pistol in timp ce dansa. La un moment dat, ea i-a facut semn unuia dintre cunoscuti ca ii este somn, insa, ulterior, a continuat sa se miste pe ringul de dans. Dupa cum se poate observa, atat prezentatoarea de la Antena 1, cat si iubitul ei au ales sa isi faca aparitia in tinute casual. Ei formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul romanesc.
loading...
Pepe, pe numele din buletin Ionut Nicolae Pascu, s-a casatorit civil cu Raluca Pastrama pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit parinti pentru prima data pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numeste Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soti s-au cununat religios. Mezina fmailiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume in ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Pana sa fie cu Raluca, artistul a fost casatorit, din 2006 pana in 2011, cu Oana Zavoranu, de care a divortat cu scandal.


sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro