Thalida, noua concurenta de la „Puterea dragostei”, dezvaluire bomba

Thalida a vorbit despre fostul sau iubit. Cine este barbatul cu care s-a iubit timp de cateva luni.

Thalida, noua concurenta de la „Puterea dragostei”, a lasat o impresie puternica in randul baietilor. Acestia cred ca stiu pentru cine a intrat aceasta in casa.

„Thalida a fost evidenta. Baietii si-au dat seama. E o fata draguta. E la aceeasi facultate cu mine, suntem colegi”, a dezvaluit Jador impresionat de noua concurenta.

Intalnirea cu fetele a fost una care s-a lasat cu dezvaluiri inedite din partea noii concurente.

loading...
Cine este fostul iubit al Thalidei si de ce s-au despartit
„Am avut foarte multe emotii. Pe parcurs, m-am destins. Sper sa vad daca va coincide parerea pe care o aveam inainte de emisiune.

Este o persoana publica, are 43 de ani. Nu vreau sa mai vorbesc despre asta. Mi-am dat seama ca el nu vrea ceva cu mine, ci doar ma vrea doar asa langa el. Acum o luna s-a produs declicul acesta. Am urlat efectiv de durere. A fost prima dragoste.

Nu am un tipar. Nici eu nu stiu, de asta nici nu ti-am zis. Conform experientei umile, vreau sa nu alimenteze un lucru cand nu duce nicaieri. Lucrurile acestea distrug, nu poti sa spui, nu poti sa te exteriorizezi. Nu mi s-a intamplat sa ma indragostesc la prima vedere, dar am vazut in filme. Nu m-as vedea cu nimeni in afara emisiunii. Sunt foarte sincera, nu stiu. trebuie sa imi dau seama cu adevarat cine ma place”, a dezvaluit Thalida.

„Mie mi se pare ca e mai desteapta, mai tare in gura si altfel decat pare. La prima cearta o sa dea replica”, a spus Mocanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro