Veste tragica pentru un roman blocat pe o autostrada din Marea Britanie.

O romanca de 24 de ani, Sorina Gheorghe, a murit intr-un accident rutier produs pe o autostrada din Marea Britanie dupa ce masina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un bolid.

Iubitul ei, Cristian Miculaiciuc, sofer in Anglia, la o firma de curierat, era blocat in trafic cand a aflat ca in accidentul din cauza caruia nu putea sa inainteze cu masina a murit chiar partenera lui. Cristian statea de peste o ora in trafic si nu putea sa inainteze cand a primit un telefon de la politie pentru a fi anuntat ca iubita lui a murit intr-un accident pe M5, in apropiere de Birmingham.

Accidentul a avut loc in jurul orei 5:40. Un paramedic care se afla si el in trafic a incercat sa o salveze pe tanara, dar nu a putut face nimic pentru ea. „Am ajuns pe M5 in jurul orei 9:00, iar accidentul a avut loc la ora 5:40. Aveam de facut livrari in directia respectiva. Am aflat dupa o ora de stat la coada.”, a declarat Cristian potrivit Birmingham Mail. Cristian si Sorina s-au cunoscut in Marea Britanie si erau impreuna de peste trei ani.
loading...
Vorbind despre iubita lui, Cristian a spus ca „A avut intotdeauna o atitudine pozitiva si a facut totul pentru ca cei din jurul ei sa fie fericiti. Sorina era un om foarte bun si iubitor”. Tanarul a lasat un mesaj cutremurator pe o retea de socializare: „Te voi purta cu mine in gand pana ne vom reintalni, iti promit! Odihneste-te in pace sufletul meu frumos!”

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro