VIORICA DE LA CLEJANI, MAMA PENTRU A TREIA OARA

Viorica si Ionita de la Clejani formeaza unul cuplu foarte simpatic, cei doi se bucura de un numar impresionant de fani. Si cum cei doi copii, Margherita si Fulgy, au crescut, sunt adulti acum, cantareata a marturisit ca vrea sa devina pentru treia oara mama.

Chiar daca a trecut de varsta de 45 de ani, Viorica marturiseste ca o sarcina ar fi binevenita in aceste momente. „Stii cand am declarat si tu si eu ca mai vrem un copilas. Ai nostri s-au facut mari, pleaca singuri. Daca imi da Dumnezeu, sa fie bine venit! Suntem frumosi in interior, atunci esti frumos si in exterior. (…) Eu nu pot sa va mint. Pe dedesubt am un corset care induce in eroare. Eu nu sunt slaba, nici nu mi-ar sta bine asa. Eu sunt grasa si frumoasa”, a spus Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani isi cauta menajera. Vila familiei trebuie intretinuta asa cum se cuvine si este nevoie – in primul rand – de o femeie care sa aiba cel putin doua calitati – muncitoare si ”om de incredere”.

Cantareata a postat un anunt sugestiv pe pagina sa de socializare. ”Buna, dragii mei! Vreau sa fac un anunt: caut o femeie serioasa, de incredere, pentru a face menajul casei mele! Pentru mai multe detalii, contactati-ma in privat”. Conform wowbiz.ro, Viorica de la Clejani nu a oferit informatii despre programul de lucru sau despre salariu, urmand ca aceste detalii sa fie discutate cu pretendentele la acest post. Dar femeile care vor sa se inscrie la casting ar trebui sa stie ca vor avea destul de mult de munca. ”Clejanii” locuiesc intr-o vila uriasa, pe 3 nivele plus o camera la mansarda, situata intr-o zona foarte buna a Capitalei.

loading...
Bineinteles, inca nu stim daca Viorica a descoperit deja menajera perfecta, insa cu siguranta vom afla cine este fericita aleasa, mai devreme sau mai tarziu.

sursa: cancna.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro