Actorul Constantin Zamfirescu si-a pierdut mama

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut publicului datorita rolului “Gogoase” dintr-un serial de comedie, trece prin clipe cumplite. Mama actorului a murit.

Actorul este cel care a facut anuntul trist pe Facebook, acolo unde o roaga pe mama lui sa aiba grija de Anastasia, fiica pe care a pierdut-o la 20 de zile dupa nastere.

„Ai plecat! Somn usor, mama draga! Sa ai grija de ingerul meu Anastasia, acolo sus.”, este mesajul plin de durere transmis de actor.

Actorul Constantin Zamfirescu a mai trait o experienta cutremuratoare in trecut, dupa ce primul sau copil a murit la 20 de zile de la nastere. Micuta, a carei evolutie in timpul sarcinii a fost afectata de doua virusuri contactate de mama, a apucat sa fie botezata de catre parintii, inainte de a muri.

loading...
Cativa ani mai tarziu, “Gogoase” a devenit tata dupa ce sotia i-a nascut un baiat sanatos. Si de aceasta data, sarcina a fost una cu probleme si destul de greu de dus.
Cutremurator este insa faptul ca cel de-al treilea copil al cuplului, mezina Sara, s-a nascut cu o malformatie. Este vorba despre un limfangiom, o hipertrofiere a vaselor si a ganglionilor limfatici din obrazul drept si din buza superioara dreapta. Malformatie se dezvolta la gat, se umfla ca o gusa, sau in zona limbii, iar in varful crizelor cauzeaza probleme respiratorii si de hranire.

„Primul copil este acum un ingeras, o cheama Anastasia. Vorbesc de ea la prezent, pentru ca e mereu cu mine, in sufletul meu. S-a nascut vara, pe 4 august, si s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul pe deasupra mar frumos, inauntru gaunos.

S-a intamplat ceva in timpul sarcinii… Anastasia a fost afectata de doua virusuri, toate organele erau bolnave”, ne-a declarat Constantin Zamfirescu, alias Gogoase din Trasnitii.

„David a venit la vreo doi ani diferenta, a fost o perioada grea, cu multe tratamente, dar, intr-un final, Gabriela a nascut un baiat sanatos. Cea mica, Sara Maria, s-a nascut cu o malformatie, o tumoare, iar medicii nu au gasit vreo explicatie. E un limfangiom, o hipertrofiere a vaselor si a ganglionilor limfatici din obrazul drept si din buza superioara dreapta.

Aceasta malformatie se dezvolta de regula la gat, unde se umfla ca o gusa, sau la limba dar atunci e mai grav pentru respectivul copil deoarece nu mai poate sa respire, sa manance. Limfangiomul fetitei mele e in obraz si, cu cat copilul creste, modificand aspectul si dimensiunile, se mai estompeaza din malformatie. E o problema de estetica, nu de suferinta fizica”, marturiseste Constantin Zamfirescu.

Din pacate, in Romania nu exista tratament pentru afectiunea de care sufera micuta. In alte tari, da, dar, desi medicina a evoluat, actorul nu vrea sa o expuna pe micuta sa la riscurile unor incercari, ce ar putea avea un final nefericit.

„Exista un singur tratament, pus la punct de japonezi, dar in Romania nicio clinica nu face acest tratament in mod curent. Se importa un medicament special pentru care trebuie sa ai licenta de practica, care se obtine anevoios.

loading...
Am solicitat ajutorul, dar am acceptat ca medicamentul adus pentru fetita mea sa fie redirectionat pentru un copil cu un diagnostic cu mult mai grav. De atunci astept randul meu, care intarzie. In tara nu avem un limfograf care sa vada exact unde sunt vasele afectate. Totul se face palpabil la exterior, prin incercari si supozitii si … nu vreau asta. Daca medicii nu au studii in domeniu, cum sa imi las copilul sa faca pionierat?!

Ei nu au facut niciodata asta, nervul facial este aproape de cele doua malformatii si poate fi atins. O interventie proasta, poate sa ii paralizeze fata. Riscurile fiind mari: nu ar mai inchide ochiul, nu ar mai poate sa ridice muschii fetei si cel mai grav ar fi ca, daca nervul ar fi atins, s-ar instala o lipsa de perceptie, de senzatii si si-ar musca in permanenta obrazul pe interior si ar avea cavitatea bucala numai rani. Asa ca, din doua rele, o aleg pe cea mai putin rea. Avem noroc ca tumoarea nu creste, ci, din contra, se estompeaza odata cu trecerea anilor”, a explicat artistul Constantin Zamfirescu intr-un interviu, confirmand telefonic, ca starea fetitei sale continua sa fie la fel in aceste momente.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro