Am fost acasa la Laura Codruta Kovesi!

Favorita la numirea in functia de procuror-sef european, Laura Codruta Kovesi (46 de ani) locuieste intr-un apartament modest dintr-un cartier muncitoresc.

Favorita la numirea in functia de procuror-sef european, fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi (46 de ani) locuieste intr-un apartament modest dintr-un areal aglomerat al Capitalei, undeva in apropierea cartierelor Ferentari – Rahova. In 2007, dupa divortul de primul sot, Laura Codruta Kovesi si-a achizitionat prin credit ipotecar un apartament de doua camere intr-un bloc din zona amintita, in care locuieste si acum.

Chiar daca este o persoana discreta, fosta sefa DNA, care miercuri a implinit 46 de ani, nu putea scapa din vederile vecinilor de scara, care ne-au vorbit despre ea.

”E o doamna foarte de treaba, mereu ne saluta pe toti, e foarte respectuoasa, n-are aerele celor pe care-i vezi mereu la televizor. Isi vede de viata ei… Si cu vecinii e mereu zambitoare, nu ca la televizor, cand o vezi vorbind numai de lucruri serioase”, ni s-a confesat o vecina a Laurei Codruta Kovesi.

loading...
Dovada a increderii in vecini si a faptului ca se comporta ca o persoana normala, candidata Romaniei la functia de procuror-sef european nu are camere de supraveghere la usa. ”Eu mereu o vad singura cand o vad, poate o avea paza, dar stau mai feriti, asa”, a continuat vecina. Scara pe care se afla apartamentul fostei sefe DNA a fost recent renovata, blocul fiind inclus deja intr-un program ce prevede anveloparea termica.

Laura Codruta Kovesi, care miercuri a implinit 46 de ani, locuieste in apropierea unui parc reamanajat, a hipermarketurilor, avand in imediata vecinatate si un centru specializat in redactarea de acte oficiale.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro