Bianca de la Puterea Dragostei il ameninta pe Alex Oianu cu judecata!

Bianca de la Puterea Dragostei a facut scandal cand a auzit ca Alexandru Oianu vrea sa arate tuturor o filmare in care apare ea.

Suparata foarte tare ca Alexandru Oianu vrea sa faca publica o filmare pe care o are si in care apare ea, Bianca spune ca a consultat un avocat. ”Am consultat o firma de avocatura si mi s-a spus ca am dreptul la intimitate (…) Daca apar la TV o fac pentru ca imi doresc, dar asta nu inseamna ca oricine are dreptul sa publice conversatii video sau audio private cu mine”, atransmis Bianca de la Puterea Dragostei. Tanara a marturisit chiar ca e pregatita sa-l dea in judecata pe cel care ar face publice conversatii private, facand referire chiar la Alexandru Oianu.

Intr-un live pentru sustinatorii ei si fanii emisiunii Puterea Dragostei, Bianca a marturisit de ce nu vrea ca filmarea respectiva sa fie facuta publica si ce se afla in video.
loading...
”Bausem, eram la petrecerea de ziua Ralucai. Cred ca am baut vreo patru beri, eram in camera, iar eu cand beau ma simt bine. L-am sunat cu apel video pe Oianu. El m-a inregistrat, fara sa-mi spuna. Este ilegal, nu are dreptul sa ma inregistreze fara acordul meu. Nu mai tin minte exact ce am spus, a trecut ceva timp de atunci. Chiar daca am spus prostii, nu mai tin minte. Orice om bea, orice om se poate imbata. Dar voua vi se pare normal sa inregistrezi o persoana cu care ai o discutie privata si sa o faca publica? Persoanele care au capacitatea sa inteleaga, o vor face! Eu asta sunt!”, a spus Bianca in live-ul ei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro