BRIGITTE SFAT, AMENINTATA DE FOSTA IUBITA A LUI PASTRAMA

Relatia dintre Pastrama si Brigitte nu este pe placul tuturor. Bruneta a trecut prin clipe mai putin placute atunci cand a fost amenintata de fosta iubita a lui Florin. Vedeta povesteste cum s-a terminat acest incident.

Fostii concurenti, Jorge si Brigitte, povestesc intamplari nestiute de la „Ferma”. Si pentru ca relatia brunetei cu Pastrama este un subiect foarte controversat, Jorge a incercat sa afle cat mai multe lucruri de la Brigitte.

„M-a sunat o persoana, m-a jignit foarte urat, apoi mi-a dat doua mesaje vocale, apoi mi-a dat si un mesaj scris. Intre timp lucrurile s-au rezolvat, scuzele de rigoare s-au facut, dar la momentul acela am fost putin… Nu i-am cerut binecuvantarea. Am reusit sa aflu ca domnisoara i-a dat papucii cu doua, trei saptamani inainte sa inceapa sa se dea la mine. Ea i-a dat papucii. ” a declarat Brigitte pentru vlogul lui Jorge.
loading...
Experienta prin care a trecut Brigitte, nu a fost una tocmai usoara, mai ales ca in „Ferma” colegi de-ai vedetei, se pare, au vrut sa-i puna bete-n roate.
„Cel mai greu moment a fost atunci cand am fost acuzata ca as fi otravit cu picaturi de ochi colegii si n-am mai vrut sa traiesc. Am vrut sa evadez. Si el a plans alaturi de mine. Florin s-a dus si a vorbit cu Mihaela si drept pentru care, Paula a fost exlusa din competitie. Eu am suferit foarte mult, el a fost alaturi de mine, iar toate aceste lucruri m-au facut sa-l vad, ca pe un om extraordinar de sufletist. El nu a mancat atunci cand eu nu am mancat, el a refuzat sa manance o zi intreaga.” a mai spus Brigitte.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro