Brigitte Sfat si Florin Pastrama se potrivesc sau nu?! Ce spune Carmen Harra despre legatura lor karmica

Ea este cea care a prezis divortul dintre Ilie Nastase si Brigitte Sfat. Acum, vedeta din America a facut previziuni despre noul cuplu din showbiz.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama se potrivesc sau nu?! Ce spune Carmen Harra despre legatura lor karmica? Ca da, se potrivesc de minune. Acest lucru a fost sustinut si de Brigitte Sfat care a marturisit, in urma cu cateva saptamani, ca ea s-a indragostit de Pastrama pentru ca el o iubeste asa cum e ea, cu adevarat.

Conform celor spuse de Carmen Harra, Brigitte Sfat si Florin Pastrama se potrivesc. Cei doi au o relatie intensa, dar care se paote destrama oricand. Sotii trebuie sa procedeze cu mare grija daca vor sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti.Acestei relatii ii dau o sansa pentru o perioada de timp in care va fi foarte intensa. Eu i-am spus de la inceput lui Ilie Nastase (fostul sot al lui Brigitte Nastase – n.r.) ca va divorta de Brigitte, iar atunci el s-a suparat pe mine. Dar iata ca am avut dreptate, iar Ilie Nastase a divortat de Brigitte.
loading...
Insa lui Brigitte ii dau sansa unei relatii foarte interesante cu Pastrama, pentru ca intre ei exista o compatibilitate. Toate acestea rezulta din compatibilitatea numerologica, iar numerologia este o stiinta veche”, a spus Carmen Harra, pentru Click!

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro