Care este starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu!

Mihai Constantinescu a suferit in urma cu cateva zile un atac cardio-respirator. El se afla inca in spital.

Artistul Mihai Constantinescu se afla inca sub atentia stricta a medicilor, dupa ce in cursul zilei de luni a suferit un atac cardio-respirator. In aceste momente, artistul Mihai Constantinescu este intubat si starea lui este stabila.

„Mihai este in continuare intubat, este in viata, este stabilizat, tensiunea si pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile in care el trebuie sa se refaca. A stat destul de mult pana a venit salvarea”, a afirmat Simona Secrier.

In tot acest timp, alaturi de vedeta muzicii usoare romanesti este sotia sa, Simona Secrier. De altfel, ea si fost cea care l-a gasit fara vlaga in casa si a chemat de urgenta salvarea.

loading...
”Tot ce pot sa spun este ca trebuie sa ne rugam pentru el. Ce pot sa spun? Medicii sunt rezervati, nu stiu nici eu prea multe, situatia e grava. Sa ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decat ca sper si ca ma rog”, a spus femeia.
Daca Mihai Constantinescu este in coma este in coma in aceste clipe, prietenii care au mers la clinica sa afle starea lui au vorbit in premiera pentru kanald.ro si despre starea Simonei Secrier. ”Sotia lui Mihai este distrusa, este dezorientata, nu stie ce sa mai spuna si ce sa mai faca. De cand el a fost dus la Spitalul Floreasca, ea sta numai acolo. Nu are voie sa intre la Terapie Intensiva, dar are un scaunel pe culoar si asteapta acolo, plangand, vesti despre barbatul cu care traieste de mai bine de 23 de ani! E greu sa o vezi atat de afectata, este cumplit”, au dezvaluit persoane din preajma artistului pentru kanald!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro