Cat de frumoasa este mama noii concurente de la Puterea Dragostei, Ana-Maria

Ana-Maria de la Puterea Dragostei are o mama foarte frumoasa. Pare atat de tanara incat ai crede ca sunt surori.

Ana-Maria, cea mai noua concurenta de la Puterea Dragostei a cucerit deja publicul cu frumusetea ei. Putini stiu, inca, cum arata mama ei. In fotografiile publicate pe retelele de socializare, Daniela Lintaru pare mai degraba sora tinerei si a fost complimentata pentru felul in care arata.

Ana-Maria a declarat inca de la intrarea ei in casa Puterea Dragostei ca cel care i-a atras atentia este Bogdan Mocanu. Roxana a luat foc cand a auzit si a facut numeroase glume rautacioase la adresa ei, fiind hotarata sa nu ii lase pe fostul ei iubit si pe noua concurenta sa se apropie.

„Eu cred ca are tupeu pentru ca e langa Bogdan. Daca era fara el, ramanea fara par in cap. Glumesc si eu, dar stii ca in gluma se spune adevarul. Glumesc, dar il are pe el langa ea. Cand e langa mine nu are tupeu”, spunea Roxana despre Ana-Maria.

loading...
Cand noua concurenta i-a spus Roxanei ca nu ii este frica, a fost chemata la o confruntare directa. „Haide, vino aici daca ai tupeu”, i-a indemnat ea pe fostul ei iubit si pe bondina din casa.

Roxana: „Ce treaba ai tu cu el?”

Ana-Maria: „Pai o sa vezi pe parcurs.”

Roxana: „Pai arata-mi!”

Ana-Maria: „Pai ce vrei sa fac? Sa ma sarut?”

Roxana: „Da, saruta-te daca ai tupeu”
Ana-Maria: „Nu pot. Nu vreau sa te ranesc”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro