Ce i-a spus Razvan Ciobanu chelnerului cu care s-a intalnit, inainte sa moara

Chelnerul care l-a vazut pe Razvan Ciobanu inainte sa moara a dezvaluit ce i-a spus acesta.

La cateva ore de la inmormantarea lui Razvan Ciobanu, noi infomatii ies la iveala despre ultimele ore din viata creatorului de moda.

Unul dintre cei care l-au vazut pe Razvan in ultimele ore de viata a dezvaluit ce i-a spus designerul atunci cand s-au vazut.

Angajat al unui restaurant, barbatul a povestit detalii cutremuratoare despre starea in care se afla designerul.POtrivit acestuia, Razvan era extrem de confuz si la un pas sa planga.
„Eram la POS, plasam o comanda, el a venit la mine si speriat, imi spunea: „De ce vrei sa ma bati, ti-am facut ceva?” Mai tarziu a intrat cu capul in geam si dupa aceea ne-am trezit cu el in bucatarie. Nu stia nimic, era speriat, avea o privire asa, de speriat, mai avea putin sa planga”, a spus angajatul restaurantului, potrivit Observator.tv.

loading...
Moartea lui Razvan Ciobanu nu a fost un accident. Un barbat sustine ca a vazut ce s-a intamplat cu creatorul de moda.

Razvan Ciobanu a fost omorat? Un martor a povestit ce a vazut.

Barbatul a povestit intr-o emisiune de televiziune ce a vazut si cum Razvan Ciobanu a fost adus de cineva in locul unde a fost gasit mort ulterior.
„Trei masini au fost. M-am ascuns, nu m-au vazut. Cred ca era amenintat. L-au scos din masina ei, l-au pus jos, au luat masinile si au plecat. Telefonul l-au luat in masina, l-au spart, i-au scos cartela. Sunt sigur ca a fost omorat”, a declarat barbatul care sustine ca a vazut ce s-a intamplat cu Razvan Ciobanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro