Cu cine isi petrece timpul Raluca de la Puterea Dragostei de cand Ricardo a parasit emisiunea

Ricardo a plecat de la Puterea Dragostei. De cand el a parasit Istabul, iata cu cine isi petrece timpul Raluca.

Raluca de la Puterea Dragostei a ramana singura in Istanbul. Ricardo s-a intors in Romania si se pregateste sa plece in Statele Unite ale Americii, pentru a-si urma visul. Cei doi concurenti nu au renuntat, insa, la relatie, ci spera ca aceasta perioada sa-i uneasca si sa le faca dragostea mai puternica.

Desi a fost devastata de plecarea lui Ricardo, Raluca a gasit puterea de a zambi din nou. Tanara isi petrece timpul in compania noii concurente, Ana-Maria Lintaru. Daca judecam dupa imaginile publicate pe retelele de socializare, s-ar putea spune ca intre ele a inceput sa se lege o frumoasa prietenie. Recent ele au iesit impreuna la plimbare prin Istanbul si au publicat mai multe fotografii si filmulete.
loading...
„Totul se intampla cu un scop in aceasta viata! Ii multumesc lui Dumnezeu ca te-am intalnit! Sper ca aceasta etapa sa ne intareasca relatia noastra si sa ne faca sa avem incredere unul in celalalt! Eu am sa lupt pentru iubire pana in panzele albe! Te voi astepta sa te intorci inapoi din America si sa ne cladim ceva frumos impreuna! Luptati pentru iubire!”, a scris ea in dreptul fotografiei cu ea si Ricardo, care a strans aproape 50.000 de aprecieri.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro