Cum va arata Adelina Pestritu in ziua nuntii.

Adelina Pestritu a dezvaluit cum vor arata cele doua rochii de mireasa pe care le va purta la nunta sa cu Virgil Steblea din vara acestui an.

Ziua de 20 iulie este una extrem de importanta si foarte asteptata de fosta vedeta de televiziune Adelina Pestritu. Aceasta se casatoreste cu Virgil Steblea. Adelina Pestritu a anuntat ca va purta doua rochii de mireasa la nunta sa. Acum,aceasta a explicat si cum vor fi acestea. Pentru biserica, vedeta a ales o rochie decenta, in timp ce pentru petrecerea de la restaurant aceasta a optat pentru o rochie frumoasa si provocatoare. „Au trena, sunt lungi si bineinteles albe, ca nu m-as fi maritat daca nu indeplineau aceste cerinte (rade). Pentru mine nu exista rochie scurta de mireasa decat daca o agati si se desira intre timp. Dupa cum spuneam, am doua rochii, una de printesa si cealalta de sirena.

Una este decenta, pentru biserica, iar cealalta, pentru restaurant, e decoltata si provocatoare. Eu nu mi-am dorit o rochie comoda, ca totusi nu e pijama. Chiar vreau sa fiu incorsetata, sa simt vesmantul acela special pe mine. Daca vreau comoditate, ma bag in pijama, ma demachiez si ma culc”, a declarat Adelina Pestritu
loading...
Adelina Pestritu este o fosta asistenta si prezentatoare de televiziune in varsta de 32 de ani. Adelina Pestritu a devenit mamica pentru prima oara in data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetita, Zenaida Maria, fruct al povestii de dragoste pe care vedeta o traieste cu Virgil Steblea. In data de 10 noiembrie, Adelina Pestritu a botezat-o pe fiica sa. Zenaida Maria a fost crestinata de un cuplu de oameni de afaceri din Constanta, Aura si Daniel Rafte.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro