Deea de la Puterea Dragostei, primele declaratii dupa eliminare

Deea de la Puterea dragostei, primele declaratii dupa eliminarea din emisiune. A vorbit la Teo Show despre ce s-a intamplat in Turcia.

Deea, invitata astazi in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Deea de la Puterea Dragostei a vorbit despre experienta ei din Turcia si a spus si de ce il vede pe Bogdan Iordache ca pe un prieten, nicidecum ca un iubit, asa cum isi dorea cand a intrat in casa.

Sunt bine acasa. Imi pare rau ca nu am putut demonstra puterea dragostei. Eu nu am avut nevoie de Instagram, Facebook, am fost ocupata cu altceva. Am mers acolo ca sa-l cunosc pe Bogdan, nu neaparat ca sa formez un cuplu cu el. E un tip inteligent, foarte inteligent. Noi vorbeam mult pe Facebook inainte. Ne dadeam inimioare, era un soi de relatie virtuala.

loading...
Nu i-am spus ca voi intra in emisiune. A fost o surpriza! Noi vorbeam, dar nu i-am spus ca voi intra. I-am spus doar ca vreau sa ma inscriu.

Mary nu era foarte atrasa de el, el nu era de ce avea ea nevoie.

Cu Hamude eram apropiati ca varsta, comunicam bine, ne intelegeam, poate de-asta se vedea acasa un fel de chimie intre noi. Nu am incercat sa facem un cuplu, dar niciodata nu spun niciodata.

Eu as merge cu Bogdan Iordache la o cafea, dar ca prieteni. Nimic mai mult! am avut timp sa-l cunosc ca barbat in casa. E inteligent, dar asta nu inseamna totul. Cred ca e aventurier, indecis. Intre noi nu a fost o scanteie.

Simina si Alex. Relatia lor a inceput ca o prietenie. Alex o placea foarte mult pe Simina, dar a preferat sa-i fie sprijin, in loc sa-i arate ca vrea s-o curteze. Apropierea a dus la iubire. Ei doi se iubesc.

Larisa si Adrian. La un moment dat am simtit ca se plac, ca se doresc, el suferea ca ea e acasa, am vazut scene nu foarte ok in care el plangea, facea greva foamei. El suferea tare. Cred ca am ramas cu aceeasi parere. Din partea ei nu era la fel. Am considerat ca s-a folosit de el ca sa reintre in casa. Nu s-a mai intors dupa vacanta de Paste, nu stiu de ce. Dar nu ne-a convins ca a facut-o pentru Adrian. Am aflat ca ea acum e in Franta, si nu e cu el in Franta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro