Dragnea vrea ca Gabriela Firea sa fie candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Dragnea a vorbit despre „anuntul pe care am spus ca il va face”, duminica, la sediul partidului, ca in opinia sa, candidatul PSD la alegerile prezidentiale ar trebui sa fie Gabriela Firea.

„Nu am spus ca voi candida la prezidentiale. Mi-au cerut multi, ceea ce vreau sa spun si nu puteam sa fac un asemenea anunt in seara asa. Eu cred ca PSD trebuie sa isi desemneze curand un potential candidat, am inteles ca ALDE il sustine pe Tariceanu si curand trebuie facuta analiza, care candidat are potentialul cel mai mare”, a spus presedintele PSD. El a precizat ca din partea partidului, nu hotaraste el cine va fi candidat.

„Sper sa particip la sedina CExN, nu am vorbit cu persoana respectica dar analiza cred ca trebuie sa se faca intre Gabriela Fireas si Calin Popescu Tariceanu. Nu stiu daca Gabi mai vrea, dupa experienta prin care a trecut”, a precizat el.
loading...
Dragnea a mentionat ca in iunie trebuie sa se organizeze un Congres, pentru a se stabili „candidatul la alegerile prezidentiale si cursul partidului”.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro