Emotionant! Cum are grija Jador de Bogdan Mocanu la Puterea Dragostei!

Bogdan Mocanu a dezvaluit la un moment dat in emisiune ca sufera de diabet si este dependent de insulina.

Toata lumea stie ca Jador si Bogdan Mocanu sunt prieteni, cei doi tineri stau si in aceeasi camera de hotel in Istanbul, acolo unde se filmeaza Puterea Dragostei. Daca despre prietenia dintre cei dpi concurenti de la Puterea Dragostei s-a vorbit mult, putini stiau cat de grijuliu este Jador cand vine vorba despre ce mananca Bogdan Mocanu.

Zilele trecute, Jador a postat o filmare de la o intalnire a baietilor cu un fan al show-ului.

In filmulet este suprins un moment in care Bogdan Mocanu ii cere cheia de la camera lui Jador pentru a se duce sa-si faca insulina pentru a putea sa manance apoi tort. ”Nu–ti dau cheia si nu-ti faci nici o insulina, ca nu te las sa mananci tort. E simplu, daca nu mananci nu ai nevoie de insulina!”, spune Jador ferm. Acesta nu cedeaza rugamintilor lui Bogdan Mocanu care ii tot promite ca nu va manca decat un pic de tort. ”Am spus nu si gata! Daca nu ma asculti o sa o sun pe mama ta”, ii raspunde Jador.

loading...
Bogdan Mocanu a recunoscut ca sufera de diabet de cum a intrat in casa de la Puterea Dragostei. El a povestit si cum s-a imbolnavit. ”Eu am diabet. Am avut un soc, l-a oprit pe tata politia cand eram mai mic si s-a certat cu el si i-a zis ca ii baga copiii in plasament. Si eram mai mic si am facut un soc, cu pancreasul. Sunt nevoit sa imi fac injectii de patru ori pe zi si nu i-as dori asta nici celui mai mare dusman”, a spus Bogdan in emisiunea Puterea Dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro