FLORIN PASTRAMA A LASAT-O INSARCINATA PE BRIGITTE LA FERMA?

Relatia celor doi a escaladat atat de repede in Ferma, incat acum se discuta nu doar detaliile nuntii, ci si posibilitate ade a avea un copil impreuna. Iar cele mai recente poze cu Brigitte par sa intareasca zvonurile ca minunea s-ar fi intamplat!

Peste putin timp Brigitte Nastase si Florin Pastrama se vor casatori, dupa cum chiar eu au sustinut la scurt timp dupa ce s-au cunoscut in Ferma. Ei par mai uniti ca niciodata, desi pe filmarile emisiunii se vedea clar ca Pastrama are afinitati si catre alte femei din competitie.

Cert este ca Brigitte nu doar ca vrea sa se marite din nou, dar vrea sa faca si un copil cu el. „Cu sarcina eventual, dar cu un pastramior, nu. Normal ca imi doresc (n.r. un copil cu Florin Pastrama. Imi doresc sa fac un copil, sper ca Florin sa fie tatal copilului meu, sper sa merite acest lucru. Timpul va demostra”, a declarat Brigitte Nastase, intr-un vlog.
loading...
Ei bine, minunea este posibil sa se fi intamplat. Dovada o face aparitia pe care Brigitte a avut-o aseara la petrecerea VIVA!, acolo unde a purtat o rochie care a lasat sa se intrevada o burtica suspecta.

Reamintim ca Brigitte si Pastrama au fost protagonistii mai multor secvente in timpul filmarilor la ”Ferma”, asa ca sansele ca bruneta sa fi ramas insarcinata sunt foarte mari.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro