Fotografii de pe vremea cand Ana-Maria, noua concurenta de la Puterea Dragostei, era iubita lui Andy!

Inainte de a veni la Puterea Dragostei, Ana-Maria a fost iubita lui Andy. Fotografiile cu ei impreuna ii infatiseaza foarte fericiti.

Ana-Maria abia a intrat in casa Puterea Dragostei, dar Roxana nu a menajat-o deloc. Vazand ca a inceput sa vorbeasca cu Bogdan Mocanu, ea a iesit la atac spunand despre blondina ca este urata si incercand sa faca orice pentru a nu o lasa sa interactioneze cu fostul ei iubit.

Roxana si Ana-Maria par sa aiba gusturi asemanatoare la barbati. Daca acum noua concurenta a recunoscut ca cel care i-a atras atentia este Bogdan Mocanu, cu un an in urma ea a fost iubita lui Andy. Cei doi tineri faceau un cuplu superb, iar marturie stau chiar fotografiile cu ei doi impreuna, de pe vremea cand formau un cuplu.
loading...
„Nu mai rezit in emisiunea asta. Mor de nervi. Nu pot sa-l vad cum sta langa o lesinata ca asta. Nu mai vreau sa stau aici, vreau sa plec acasa. Daca m-am despartit de el, nu mai am ce sa caut aici”, a spus Roxana printre lacrimi. „E dureros sa stau langa el si sa il vad si el sa nu ma vada. Daca ma placea si ma iubea foarte mult, nu statea langa ea. Andy m-a pupat pe jumate de gura si Bogdan nu a vazut. E diferit. Eu pana nu vad cu ochii mei, nu ma intereseaza”, a explicat ea. „Faceti ce vreti, du-te cu ea in camera rosie. Eu oricum nu o sa mai stau mult aici. Nu stau eu sa ii vad pe astia in fiecare zi. Nu mai suport sa ii vad in fata mea. Nu ma intereseaza fata asta, dar nu suport sa-l vad pe fostul meu iubit cum sta langa alta. El nu m-a vazut pe mine cu altul niciodata, doar a auzit”, a continuat ea. „Nu mai stau aici, daca mai stau incep sa-i jignesc. Nu ma intereseaza daca vrea ceva sau nu, eu nu vreau sa-l vad langa alta fata!”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro