George Chirila, barbatul cu doua sotii, marturisiri intime.

George Chirila, barbatul care a surprins o tara intreaga cu familia lui neobisnuita, se considera un barbat norocos. Chirila are doua sotii, pe care le iubeste simultan.

Barbatul a dezvaluit cum se desfasoara partidele de amor intre el si cele doua sotii ale lui,

„Eu sunt pudic. Nu exista o regula. Eu am cautat sa fiu drept in toate privintele, inclusiv in astea intime. Exista un echilibru, o armonie. Nu s-a intamplat niciodata sa fim toti in acelasi loc. Nu e pentru mine asa ceva. Latura sexuala are o mica insemnatate pentru mine pentru placere. La mine este pentru procreere”, a spus el, in urma cu un an.
loading...
In plus, se pare ca in momentul in care le-a cunoscut, ambele femei erau virgine.
„Sunt zile in care fata de una am mai multa atractie, alte zile fata de cealalta. Depinde de zile. Noi dragostea il numim diferit. Cum sa spun? Contopire in iubire. Acest lucru la noi se intampla doar pentru a procrea, doar pentru copii. Afara de aceste doua femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionam pentru a face un copil. Dorm singur. Eu ma culc afara, pe pamant. Azi noapte am mai mers si in casa, dar de obicei mai dorm afara, pe pamant. Aseara am fost la Nicoleta. Am definit gelozia ca fiind defect, iar acum privesc asa. Au inteles in timp ca nu e bine. (…) In clipa in care femeia e curata, nu are de ce sa se ingrijoreze, nu apar complicatii. Noi trei am hotarat acest lucru si am decis ca copilul nostru sa vina in campul nostru, in iubirea noastra. Trei din copii s-au nascut cu cordonul dupa gat, cum a iesit, i-am dat cordonul si a fost bine. Cand am avut un caz grav, am chemat medici. Sase medici au fost aici, prieteni de-ai mei”, a mai spus el.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro