Incredibil, de ce a refuzat familia lui Razvan Ciobanu sa ridice capacul cosciugului la iesirea din capela! Motivul este uluitor!

Razvan Ciobanu a fost inmormantat joi dimineata, la cimitirul Progresul din Capitala.

Razvan Ciobanu a fost inmormantat, ieri, la Cimitirul Progresul din Capitala! Familia, prietenii, apropiatii, dar si oameni obisnuiti au venit sa isi ia la revedere de la controversatul designer si sa ii aduca un ultim omagiu.

In mod surprinzator, cei care au venit la fata locului nu l-au putut vedea insa pe Ciobanu, pentru ca sicriul lui a ramas inchis, la insistentele parintilor.

Una dintre apropiatele familiei a dezvaluit reporterilor unul dintre motivele care a stat la baza deciziei parintilor de a-l priveghea si inmormanta cu acel cosciug inchis. ”Razvan a fost un copil extrem de iubit. Mama lui l-a alintat tot timpul, era tare mandra de el. Il iubea si il striga doar ”Frumosul meu, lumina mea”. Parintii lui Razvan Ciobanu l-au vazut, totdeauna, cel mai frumos copil si, chiar si cand crescuse, doar asta ii spuneau, ca e frumos. Si chiar asa era, imi amintesc de el, din cartier, statea langa noi. De aceea, mama lui Razvan Ciobanu a decis sa tina sicriul inchis. Era copilul ei frumos, nu voia ca cineva sa isi aminteasca de el altfel. Si, nici ea sa nu il vada, sa il tina mine asa cum era el, frumos”, a spus, una dintre fostele vecine ale lui Razvan Ciobanu, prezenta la inmormantarea designerului.

loading...
Pe de alta parte, mai exista si alte variante legate de faptul ca Razvan a fost dus la cimitir cu sicriul inchis! ”Era mare tristete la fata locului! Mama lui era pur si simplu distrusa si nu mai dorea sa auda lucruri negative despre Razvan. Ne-a spus tuturor ca nu va mai dori sa il expuna, nici la slujba de la biserica, nici atunci cand il va duce la cimitir. De aceea, ne-a si explicat de ce a decis sa tina capacul inchis la cosciug! A vrut sa evite ca multimea de curiosi, ba chiar si anumite cunostinte, sa nu isi faca selfie cu el si apoi sa posteze imaginile pe internet”, a explicat Catalin Botezatu la emisiunea ”Stafeta mixta cu Alex si Cornelia”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro