Ion Oncescu a cucerit aurul la Campionatele Europene de Skandenberg!

Ion Oncescu a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de Skandenberg, eveniment care se desfasoara zilele acestea in Grecia. Ieri, Oncescu a castigat argintul la mana stanga.

UPDATE: In aceasta seara, Ion Oncescu a devenit Campion European la skandenberg, la mana dreapta! El a invins in finala un sportiv din Polonia!

Stirea initiala:

Dupa Exatlon, Ion Oncescu a disparut pur si simplu, refuzand cu incapatanare orice aparitie publica, orice interviu, orice eveniment monden. Nimeni nu a stiut motivul… pana ieri, cand misterul s-a lamurit: Ion Oncescu se retrasese ca sa se antreneze pentru ceea ce avea sa devina un comeback de senzatie in sportul care l-a consacrat.
Seara trecuta, Ion Oncescu a devenit vicecampion european la skandenberg, la Loutraki, Grecia. Romanul urmeaza sa lupte azi si in finala pentru mana dreapta. In finala de seara trecuta, Ion Oncescu a fost invins de rusul Eduard Khramtsov, care astfel a devenit campion european la categoria lui.

loading...
Campionatul european de ”armwrestling” are loc in perioada 14-23 mai in localitatea greceasca Loutraki. Peste 1.000 de comnpetitori din 40 de tari europene au luat startul in aceasta competitie.

Din partea Romaniei, in finala de la mana stanga, au mai prins podiumul, in functie de categoria lor: Daniel Andronache (aur), Daniel Patrascu (aur), Relu Robescu (bronz) si Mircea Carlganu (argint).

Ion Oncescu este cel mai titrat luptator de skandenberg roman. El are in palmares 5 titluri mondiale si doua europene, multe medalii de argint si bronz. In 2010 el a terminat neinvins impotriva a 300 de romani care s-au incercat sa-l invinga la skandenberg. De asemenea, anul trecut, el a participat si la show-ul Exatlon, difuzat de Kanal D, acolo unde a intrat in competitie in echipa Faimosilor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro