Jador, adevarul despre relatia cu Cristina Pucean!

Jador, adevarul despre relatia cu Cristina Pucean! Se pare ca tanara vrea la Puterea Dragostei!

Un nou zvon circula printre fanii emisiunii fenomen Puterea Dragostei. Se pare ca o bomba pe care ati vazut-o cu siguranta la televizor sau ati remarcat-o pe instagram ar vrea sa-si gaseasca jumatatea la Istanbul.

Ei bine, carcotasii sustin ca blonda ar flirta deja prin mesaje cu Jador si ca si-ar dori sa-l cunoasca mai bine. Cristina este una dintre dansatoarele favorite ale manelistilor si totodata un adevarat influencer pe instagram.

Cristina Pucean la Puterea Dragostei? „Ar fi un „pericol” pentru toate fetele din casa ca este o femeie extrem de frumoasa care atrage toate privirile”

loading...
„Se aude ca dansatoarea manelistilor, Cristina Pucean, ar vrea sa intre in casa Puterea Dragostei. Vorbeste de ceva timp prin mesaje, pe retelele de socializare, cu Jador si se inteleg foarte bine. Se aude ca pentru el si-ar dori sa mearga la Istanbul. Deocamdata sunt doar zvonuri, dar cine stie? Ar fi oricum un „pericol” pentru toate fetele din casa ca este o femeie extrem de wow care atrage toate privirile”, a spus sursa noastra.

Intrebat de jurnalistii WOWbiz.ro ce parere are despre Cristina, Jador a marturisit ca blonda il atrage foarte mult.

„Mi-ar placea sa intre Cristina in casa. Abia o astept (rade). Eu ma inteleg foarte bine cu ea. Este amuzanta, inteligenta, avem subiecte comune de discutie…Si nu pot sa nu recunosc ca mi se pare foarte atragatoare. Sincer, as vrea sa o cunosc mai bine”, a declarat Jador, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro