Jador, in lacrimi! Vezi de ce a plans solistul! „Totul s-a dat peste cap”

Jador de la Puterea Dragostei, in lacrimi! Vezi de ce a plans solistul.

Jador, unul dintre cei mai iubiti concurenti din casa Puterea Dragostei, are o relatie speciala cu fanii lui. Solistul s-a si intalnit de cateva ori cu sustinatorii lui infocati si spune ca datorita lor are atat de mult succes atat la emisiune cat si in cariera muzicala.

„Nu exagerez cand spun ca imi iubesc sustinatorii si fanii care asculta muzica mea. Ma „hranesc” cu mesajele lor si apreciez toate sfaturile, glumele, dar si criticile constructive. De ziua mea, mi-au facut o supersurpriza si am fost extraordinar de fericit. Acum, cand ma gandesc la momentul respectiv, am o stare de euforie. A fost ceva incredibil. Nu as fi crezut niciodata ca oamenii vor ajunge sa ma iubeasca atat de mult. Vreau sa le reamintesc ca ei imi dau incredere, multa putere si inspiratie, si impreuna o sa ajungem din ce in ce mai sus”, a declarat Jador.
loading...
Ei bine, in urma cu cateva zile, o fana a reusit sa-l faca sa planga pe Jador. I-a scris un mesaj emotionant, iar lacrimile i-au curs instantaneu artistului.
„Intr-o lume in care totul s-a dat peste cap, tinerii nu mai au valori, moralitate, integritate si dorinta de a face ceva prin munca cinstita, tu ne dai speranta. La varsta ta stii ce vrei, respecti oamenii din jurul tau, iti divinizezi mama si ai o voce superba. Sunt insarcinata si mi-as dori din tot sufletul sa am un copil cu trasaturile tale de caracter. Succes in tot ceea ce faci, om bun”, i-a scris o sustinatoare cantaretului.

„Am ramas fara cuvinte! Am plans de fericire cand am citit ce mi-a scris aceasta doamna speciala”, a spus artistul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro