Laura Vicol, cea mai buna prietena lui Razvan Ciobanu, dezvaluiri sfasietoare

Ce spune Laura Vicol, la o saptamana de cand l-a pierdut pe Razvan Ciobanu.

La fix o saptamana de la moartea socanta a lui Razvan Ciobanu, cea mai buna prietena a sa, Laura Vicol, face dezvaluiri emotionante.

Avocata cu care designerul de moda avea o relatie de prietenie de aproape 20 de ani a scris pe pagina sa de socializare un mesaj emotionant, in care isi reproseaza niste lucruri. Iata ce vrea sa faca aceasta in urmatoarea perioada.

De asemenea, Laura Vicol i-a jurat un lucru, chiar la capatai.

loading...
„Am avut niste zile cumplite, e mare durerea, probabil voi muri cu mustrarile de constiinta pe care le am, imi reprosa in ultima vreme ca nu am timp de el si poate de aceea n-am vazut, n-am simtit, n-am oprit lucruri..Dar i-am jurat la capatai ca o sa-mi fac tot timpul din lume sa incerc sa aflu ce s-a intamplat..

Nu vreau sa mai amarasc pe toata lumea, asta e o alta cruce pe care va trebui sa o port..
O sa va tin la curent cu tot ce se intampla.

In alta ordine de idei, va multumesc tuturor ca existati, faceti-va timp pentru prieteni, traiti frumos si niciodata nu va urcati in masina fara centura de siguranta pusa. Va iubesc?”, a scris Laura Vicol pe pagina sa de socializare.

Cuvintele sale nu au ramas fara ecou, iar prietenii i-au transmis sa fie puternica, pentru ca adevarul va iesi la iveala.

Misterul in jurul mortii lui Razvan Ciobanu se adanceste, dupa ce au fost gasite mai multe indicii legate de ultimele ore din viata sa. Ultimele filmari in viata in prezinta pe designer putin dezorientat, dar si grabit, incercand sa gaseasca ceva.

De asemenea, un chelner care a vorbit pret de cateva secunde cu Razvan a dezvaluit ca designerul parea speriat si ca mai avea putin sa planga.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro