Laura Vicol, dezvaluire cutremuratoare despre Razvan Ciobanu

Laura Vicol, prietena lui Razvan Ciobanu a vorbit despre inmormantarea designerului, dar si despre cum a fost imbracat acesta.

Laura Vicol, prietena apropiata a lui Razvan Ciobanu, a facut o declaratie emotionanta despre acesta, la doua zile de cand acesta si-a pierdut viata intr-un cumplit accident de masina.

Aceasta a dezvaluit detalii emotionante despre cel cu care a fost ani de zile prietena.

Pentru ca se asteapta ca multa lume sa mearga sa il vada la capela, aceasta a dezvaluit ca sicriul lui Razvan va ramane inchis.

loading...
„Eu l-am vazut, am apucat sa il pup. Este frumos, l-am imbracat cu hainele lui preferate, este foarte frumos. Era foarte mandru ca slabise atat de mult si este foarte frumos”, a declarat emotionata Laura Vicol, care a anuntat ca cei care doresc sa isi ia ramas-bun de la Razvan Ciobanu o pot face la Capela Cimitirului Progresul din Capitala, acolo unde a fost depus inca de ieri.

Potrivit unor surse din ancheta, Razvan Ciobanu ar fi suferit pe langa traumatismul cranio-cerebral si ruptura unor organe interne.

Rezultatele finale vor fi gata peste cateva saptamani.

Legat de accidentul cumplit in care Razvan Ciobanu si-a pierdut viata, parintii designerului au declarat ca oamenii legii nu le-au spus inca nimic. „Nu stim nimic. Absolut nimic. Nici ei nu stiu nimic”, a declarat tatal lui Razvan Ciobanu pentru Stirile Kanal D.

„A fost un accident teribil. De asta rog pe toata lumea sa poarte centura de siguranta. Daca avea centura, traia”, a precizat apropiata lui Razvan Ciobanu, Laura Vicol, cu lacrimi in ochi.

Razvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legisti care au efectuat autopsia.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro