Laura Vicol, dezvaluiri socante despre Razvan Ciobanu

Laura Vicol a facut noi dezvaluiri despre designerul Razvan Ciobanu. Ce spune avocata.

Laura Vicol, cea mai buna prietena a lui Razvan Ciobanu, spera intr-o rezolvare cat mai rapida a cazului designerului de moda.

Aceasta a devenit avocata familiei Ciobanu, iar acum cauta sa afle tot adevarul despre ultimele ore din viata lui Razvan, dar si ce a urmat.

„Daca pana acum mai aveam o indoiala ca nu se va afla adevarul, indiferent care este acesta, acum sunt convinsa ca se va afla”, a spus Laura Vicol la Romania TV, precizand ca este luata in calcul chiar si crima.

„Informatiile nu se divulga pentru ca ar putea afecta ancheta si ar putea face ca eventualii suspecti sa-si stearga urmele”, a mai spus avocata.

loading...
Intrebata daca si crima este luata in calcul, Laura Vicol a raspuns: „Toate variantele sunt luate in calcul!”

„Nu exista raportul toxicologic, acesta nu a fost efectuat, nu e finalizat, tot ce s-a auzit in presa sunt 90% pure speculatii. Va pot spune doar ca nu s-a gasit alcool in sange”, a completat Laura Vicol.

„Stiam de datorii…De-a lungul timpului au fost momente de asemenea gen, dar intotdeauna a reusit sa se ridice. El avand acest talent incontestabil, facea trei rochii si reusea sa-si plateasca datoriile. Avea proiecte de viitor. In niciun caz nu era in situatia omului cazut la pamant, incapabil sa se ridice. In niciun caz. Si-si iubea foarte mult viata, iubea foarte mult viata”, a spus Laura Vicol, la RomaniaTV.

„Problema este ca in ultimul timp, si de-asta am aceste regrete enorme, intrase in niste anturaje cu anumiti oameni pe care eu nu-i cunosc. La inmormantare, in putinele perioade in care reuseam sa ma adun si sa fiu coerenta ii intrebam pe toti daca ii cunosc pe acesti oameni noi intrati in viata lui.

N-a stiut nimeni sa-mi spuna nimic, dar mi-am facut o promisiune mie insami ca o sa merg pe toate directiile pe care le cunosc si o sa incerc sa aflu absolut tot”, a mai spus ea.
„Ce-mi reprosez eu cel mai mult e ca in ultima perioada de timp nu am vorbit atat de des pe cat vorbeam. Eu pe Razvan il cunosc de cand aveam 17 ani. Nu am aceste informatii si acum, logic vorbind, daca ar fi fost presat de oameni carora le-ar fi datorat bani, sa spunem ca ar fi adevarata speculatia asta, intreb si eu, ce om i-ar face rau unui alt om care-i datoreaza bani? Depresiv era… sau… cel putin era cum ma raportez la mine. Intri in depresie, plangi, te zbati si iti revii. Niciodata Razvan nu a avut stari de depresii care sa-l marcheze intr-un asemenea hal…”, a continuat Laura Vicol.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro