Leo de la Strehaia s-a impacat cu Dana Criminala! Au uitat de divort

Dupa ce, in urma cu mai putin de o luna, Leo de la Strehaia si Dana Criminala anuntau ca relatia lor a ajuns la final si ca vor sa divorteze, iata ca, acum, de Paste, cei doi s-au impacat si par sa fie mai fericiti ca niciodata.

Leo de la Strehaia, dupa ce a facut tot ce i-a stat in putinta sa ii arate Danei, sotia lui, ca o iubeste, facandu-i o serie de declaratii sforaitoare de dragoste, a reusit ca, de Paste, sa o convinga pe focoasa bruneta sa se intoarcva la el.

”Nu au putut sta departe unul de celalalt. Dana Criminala i-a mai da to sansa lui Leo de la Strehaia dupa ce i s-a promis ca lucrurile se vor schimba in bine intre ei doi”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi. Mai mult, in ziua de Paste, cei doi au decis sa se afiseze, din nou, impreuna si, ca doi porumbei, au respectat traditia pascala a ”Printului Tiganilor”. ”Au stat doar ei doi, au facut un gratar impreuna”, ne-a erxplicat sursa noastra.

Iar in timp ce prajeau carnea la gratar, Dana Criminala si Leo de la Strehaia s-au fotografiat impreuna, sotia controversatului personaj monden afisand o forma fizica de exceptie, purtand, de fapt, doar o camasuta de noapte, extrem de frumoasa, fara sa se mai oboseasca si cu lenjeria… Iar acest lucru, spun sursele noastre, inseamna ca impacarea lor a fost mai dulce decat a vrut Leo de la Strehaia sa povesteasca…

loading...
Relatia dintre Leo de la Strehaia si Dana Criminala a fost, inca de cand s-a aflat ca sunt impreuna, una extrem de controversata, bruneta fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Printului Tiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia si Dana Criminala, in ciuda certurilor si deselor despartiri si impacari, au trecut peste toate tabu-urile sociale si au ramas impreuna. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la varsta potrivita, dar in rest avem, impreuna, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericita”, ne-a explicat Leo de la Strehaia. In alta ordine de idei, schimbarile din viata Renatei sunt suficient de multe de cand nu se mai iubeste cu Leo de la Strehaia. De altfel, pentru a se casatori cu Dana Criminala, Leo de la Strehaia a fost nevoit sa divorteze pe prima lui sotie, Anca, provocand controverse puternice in comunitatea rroma.
Mai mult decat atat, reporterii au aflat primii si diagnosticul pe care i l-au pus medicii. ”Am suferit un preinfarct. La mine sunt si mai periculoase asemenea situatii, mai ales ca am fost operat acum cativa ani pe cord deschis, la Timisoara. Medicii au fost senzationali, au muncit din greu sa ma salveze”, ne-a mai spus, in exclusivitate, Leo de la Strehaia. In alta ordine de idei, medicii l-au si certat pe Leo, atragandu-i atentia ca daca nu le respecta indicatiile nu o sa o mai duca prea mult. ”Mi-au spus ca daca nu las tigarile o patesc. Trebuie si sa mananc de dieta, fara sare, fara grasimi… Nu o mai duc mult daca nu le respect indicatiile, dar mi-e mie greu sa renunt la toate astea”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia, inainte ca problemele din mariajul cu Dana Criminala sa devina publice.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro