Mama lui Razvan Ciobanu, rugaminte cu lacrimi in ochi catre Rita Muresan!

Ce i-a spus mama lui Rpzvan Ciobanu Ritei Muresan, atunci cand a vazut-o la inmormantare.

Rita Muresan a fost una dintre cele mai bune prietene ale lui Razvan Ciobanu. Cei doi au avut o relatie apropiata timp de multi ani, iar vestea ca designerul a plecat dintre noi a daramat-o.

Ieri, Rita a fost prezenta la inmormantare si i-a fost alaturi mamei lui Razvan, care s-a prabusit la finalul slujbei.
La un moment dat, Elena Ciobanu, mama lui Razvan, a fost auzita cum ii spune cu lacrimi in ochi Ritei: „Sa-i faci, mama, si tu pomana. O sa-i fac si eu” a spus femeia care si-a pierdut unicul copil in a doua zi de Pasti.

Ieri, Rita Muresan a plans in hohote la Teo, amintindu-si de momentul in care a aflat ca Razvan nu mai este.

loading...
„Am facut atac de panica in dimineata aia. Am fost stropita cu apa de Nelu (n.r. fostul sot) Nu am mai avut aer. Eram la Constanta, la tatal fetelor mele, petreceam Pastele acolo, venise si una dintre fete in Romania. Nu mi-a venit sa cred. Simt. Eu am si calitati extrasenzoriale. Eu vad. Daca inchid ochii il vad de mana cu Iisus”, a declarat Rita Muresan la Teo Show.
Rita Muresan este convinsa ca in curand va afla ce s-a intamplat cu Razvan Ciobanu in noaptea accidentului. Si asta pentru ca are calitati extrasenzoriale.
„Nu am fost in stare zilele acestea, dar o sa reusesc. Am o conexiune speciala cu Tatal Ceresc si sunt sigura ca voi primi raspunsuri. Le voi spune, daca am voie sa spun”, a explicat Rita Muresan in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro