Monica Pop a devenit bunica! Fiica celebrului medic oftalmolog a nascut o fetita!

Prietenii apropiati au aflat ca Monica Pop a devenit bunica.

Nu mai e un secret ca Monica Pop a devenit bunica. Managerul Spitalului de Oftalmologie a scris un mesaj in care a multumit spitalului in care a nascut Letitia, fiica sa, care a devenit mama pentru prima oara. “Un eveniment fericit ne-a dat prilejul si privilegiul de a „cunoaste” un spital modern, cochet, curat, cu profesionisti desavarsiti! Maini si suflete de aur! Medici, de la primari la rezidenti, asistente, infirmiere! Comportament profesional si uman, impecabil! Oameni cu inima mare!”, a postat Monica Pop.

„Multumim, cu recunostinta doamnelor Prof. Dr. Claudia Mehedintu, Dr.Raluca Pavelescu-ATI, Dr. Georgeta Patrascu, -neo natologie, doamnelor asistente din sectiile de obstetrica (doamna asistenta sefa Vio) si nou-nascuti! Super-profesionisti, toti! Curatenie, caldura, deontologie! Ingrijire la superlativ! Tuturor, gandurile noastre de bine si recunostinta!”, a mai scris Monica Pop.
loading...
S-a aflat ca Monica Pop a devenit bunica. “Felicitari! Sa traiasca in sanatate, bucurii, alaturi de parinti si bunici. Doamne ajuta-i!….Sa va traiasca nepotica!… Sa traiasca cel mai mic membru al familiei si sa aiba noroc!… Este cea mai mare bucurie, cand vine un copil intr-o familie, este o minune!”, i-au transmis amicii Monicai Pop. Letitia, fata Monicai Pop, s-a maritat in iunie 2017 cu iubitul ei, Ianos.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro