NOI DETALII DESPRE MOARTEA LUI RAZVAN CIOBANU.

Razvan Ciobanu s-a stins din viata a doua zi de Paste, in urma unui accident rutier, cand se intoarcea de la Constanta la Bucuresti. Moartea designerului a socat pe toata lumea, astfel ca s-au lansar foarte multe ipoteze, insa nu se stie nimic concret pana la acest moment.

Cea mai recenta teorie ar fi ca Razvan Cioabanu s-ar fi sinucis. Apropiati de-ai designerului spun ca se comporta ciuda in ultima vreme, nu mai manca, ba chiar spunea ca nu voia sa mai traiasca. „Imi zicea ca nu mananca, ca nu a mancat de trei zile. El spunea ca nu mai vrea sa mai traieasca, dar in mod constient nu stiu daca ar fi facut acest lucru. El a spus la un moment dat ca a incercat sa se sinucida“, spunea o persoana apropiata a lui Razvan.

„Nu mai era el, parea pe alta lume si nici nu mai incerca sa se schimbe“, au mai spus apropiatii

A trecut aproape o luna de zile de la moartea fostului creator de moda Razvan Ciobanu, iar barbatul cu care acesta a avut o relatie de cativa ani incearca sa treaca peste tragedie si sa mearga mai departe.

loading...
Barbatul cu care Razvan s-a iubit timp de cativa ani a marturisit pentru Click! ca e in stare de soc dupa disparitia iubitului sau. In trecut, presa a relatat un episod violent in care Ciobanu ar fi fost lovit cu scaunul de iubitul lui, insa barbatul neaga acum orice incident.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro