NOI IMAGINI CU RAZVAN CIOBANU, FACUTE PUBLICE!

Avem noi imagini cu Razvan Ciobanu, cu doar cateva ore inainte de a muri! Creatorul de moda s-a stins din viata duminica, in jurul orei 21:00, chiar in prima zi de Paste, in urma unui accident rutier.

Ancheta privind moartea lui Razvan este in plina desfasurare si scoate, in fiecare zi, noi informatii.

Dan Capatos, moderator al emisiunii „Xtra Night Show“ si prieten bun cu Razvan Ciobanu, prezinta, seara de seara, fiecare detaliu din ancheta care ajunge in posesia lui, iar joi a oferit publicului larg noi imagini cu Razvan Ciobanu in viata.
loading...
Capatos a precizat ca noile imagini cu Razvan Ciobanu in viata sunt oferite de patronul Summerland, adica persoana in curtea careia se desfasoara festivalul Sunwaves. Mai mult decat atat, moderatorul emisiunii care se difuzeaza pe Antena 1 a afirmat ca imaginile sunt si in posesia anchetatorilor si ca in prezinta pe Razvan in primele ore ale zilei de duminica. Razvan Ciobanu ar fi mers haotic, in acele ore ale diminetii.
Razvan Ciobanu a murit duminica seara, intr-un accident rutier produs chiar la marginea localitatii Sacese, judetul Suceava. Fostul creator de moda nu porta centura de siguranta si a fost priectat din masina sa impactul cu niste copaci.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro