Primele imagini de la inmormantarea lui Razvan Ciobanu.

Imaginile de la inmormantarea lui Razvan Ciobanu iti ingheata sangele in vene. Lacrimi, regrete si multa durere se citeste pe chipurile celor care au venit sa-l conduca pe ultimul drum. Catalin Botezatu, Raluca Badulescu, Iulia Albu, Oana Roman, Rita Muresan si Vica Blochina sunt printre primele vedete care au ajuns la biserica unde este depus trupul lui Razvan Ciobanu. Designerul va fi inmormantat astazi, in prezenta familiei, a prietenilor apropiati, dar si a oamenilor care nu l-au cunoscut personal, dar au venit sa-i aprinda o lumanare.

In urma cu 10 ani, toate vedetele erau la picioarele lui Razvan Ciobanu, cel mai ravnit creator de moda din Romania. Se bateau pe creatiile lui, se fotografiau mandre, cu el, la evenimentele mondene, insa cele mai multe, rand pe rand, l-au parasit, atunci cand a inceput sa aiba probleme. Luni, in ziua in care a murit, multe persoane publice care l-au ignorat total in ultimii ani i-au adus un omagiu, pe retelele de socializare… Dar azi, in ziua inmormantarii prea putine au venit sa-i aprinda o lumanare. Doar 8. Opt vedete l-au condus pe ultimul drum: Catalin Botezatu, Iulia Albu, Raluca Badulescu, Oana Roman, Vica Blochina, Rita Muresan, Ilinca Vandici si Mircea Solcanu. Trist… Foarte trist.

UPDATE. Ora 12.45. Slujba de inmormantare a lui Razvan Ciobanu s-a terminat cu un ropot de aplauze, iar Ilinca Vandici si Iulia Albu,fostele lui colege de la emisiunea Bravo, ai stil, au tinut un discurs in memoriam, pentru a-l comemora asa cum se cuvine.

Ora 12.15. La sfarsitul slujbei, preotul a trimis un mesaj pe care unii l-au considerat ca avand o tenta usor controversata: „Sa ne intalnim cu el sa ne faca haine in Imparatia Cerurilor”. Cel mai probabil, acesta a incercat sa transmita ideea de a ni-l aminti pe Razvan gratie talentului sau profesional

loading...
Marius, fostul iubit al lui Razvan Ciobanu este daramat de durere. La fel si ceilalti prieteni din lumea mondena ai designerului care si-a pierdut viata in a doua zi de Paste, in urma unui tragic accident de circulatie.

Buna sa prietena Adina Buzatu a declarat ca nu va merge la inmormantare pentru ca vrea sa evite scandalul care s-a creat in jurul acestui tragic eveniment. In plus, Adina marturiseste ca are modul sau personal de a-si lua adio de la Razvan si nu trebuie neaparat sa vina la biserica.

Rezultatele preliminarii ale necropsiei designerului in varsta de 43 de ani au aratat ca acesta a consumat droguri inainte de a urca la volan.

Marti, familia a ridicat trupul designerului de la Morga Cimitirului Central din Constanta si l-a adus la Bucuresti, la capela Cimitirului Progresul.

Ieri, Politia a anuntat cauza oficiala a decesului lui Razvan Ciobanu. Anchetatorii au deslusit si misterul pozitiei corpului acestuia. Cei de la SMURD au fost cei care au schimbat pozitia cadavrului.

loading...
„Din investigatii a rezultat ca autovehiculul condus de numitul Ciobanu Razvan a parasit partea carosabila in zona localitatii Sacele din jud. Constanta, a rulat aproximativ 850 m si apoi s-a rasturnat din cauza denivelarilor. Conducatorul auto era singur in autovehicul si nu purta centura de siguranta, aspecte constatate cu ocazia cercetarii la fata locului de catre experti’, au anuntat anchetatorii.

FOTO: Dumitru Angelescu/ sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro