Raluca de la ”Puterea Dragostei”, disperata! ”Tatal meu…”

Raluca, iubita lui Ricardo de la ”Puterea Dragostei” este, acum, disperata, problemele ei fiind, parca, si mai multe dupa ce barbatul pe care spune ca il iubeste a parasit emisiunea.

Mai exact, Raluca este ingrijorata din cauza problemelor grave de sanatate pe care le are tatal ei, acesta fiind, de altfel, si motivul pentru care nu va pleca dupa Ricardo in Statele Unite ale Americii.

”Tata a suferit cateva atacuri cerebrale… E adevarat, inainte de a intra eu in emisiune, dar tot nu pot sa risc sa ma duc undeva departe…”, ne-a spus, in exclusivitate, Raluca, iubita lui Ricardo de la ”Puterea Dragostei”. De altfel, recunoaste frumoasa concurenta a emisiunii moderate de Andreea Mantea, acum est esi mai ingrijorata de situatia tatalui ei. ”Pana acum era ceva mai bine. Sper sa nu se agraveze, pentru ca este cald in Romania… Sper ca va fi bine, sa nu pateasca ceva, din nou, ca ar fi extrem de grav”, ne-a mai spus Raluca de la ”Puterea Dragostei”.
loading...
De altfel, situatia tatalui ei si plecarea din emisiune a lui Ricardo a intristat-o pana peste masura. ”Eu as vrea sa ies, sa stau cu ai mei putin, sa ma mai odihnesc si, normal, sa stau putin si cu Ricardo, pentru ca nu mai este mult si pleaca din tara, in State”, ne-a recunoscut concurenta de la ”Puterea Dragostei”.

Raluca, concurenta de la ”Puterea Dragostei”, a inceput sa faca videochat incercand sa faca rost de banii necesari pentru ea si pentru familia ei, doar ca acest lucru a costat-o, de fapt, mai mult decat si-ar fi putut inchipui. Cu toate acestea, recunoaste Raluca, salvarea ei a fost fostul ei iubit. ”M-am apucat de videochat crezand ca pot sa imi ajut familia si pe mine in primul rand. Familia mea nu a stiut de mine ca fac acest lucru pana la un moment dat cand le-am recunoscut pentru ca cedasem psihic! In vara anului 2017 l-am cunoscut pe fostul meu iubit. El a reusit sa ma scoata din acel cerc vicios! Datorita lui am reusit sa imi termin studiile universitare si am ales sa ma redresez! Nu pot sa zic ca imi pare rau ca am facut acest lucru pentru ca am avut de invatat multe lucruri, atat bune, cat si rele. Am invatat cum ar fi ca eu trebuie sa ma respect mai mult si ca uneori banii nu au o valoare!”, ne-a spus, in exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”. In alta ordine de idei, Raluca a vorbit si despre depresia prin care a trecut din cauza videochatului, cu atat mai mult cu cat, in fata camerelor de luat vederi, concurenta de la ”Puterea Dragostei” era nevoita, adeseori, sa satisfaca pofte care mai de care mai ciudate ale clientilor sai.

”Dupa ce am incheiat acest subiect din viata mea, mi-a fost foarte greu pentru ca a ajuns sa imi fie rusine de mine. Mi-am pierdut toata increderea in mine si imi era teama ca acest subiect ma va urmari toata viata! In momentul cand m-am inscris la emisiune nu m-am gandit ca vor aparea poze! M-am inscris la aceasta emisiune pentru ca eu suferisem foarte mult dupa fosta mea relatie si m-am rugat sa cunosc pe cineva pentru sufletul meu. Cand am ajuns in Turcia si am vazut ca orice am facut in trecut va iesi la iveala, am inceput sa ma tem. Am recunoscut eu inainte ca acele poze sa iasa la iveala! Nu ma simt trista ca au aparut pentru ca imi asum trecutul! Nu vreau sa schimb ceva! Asta am facut!”, a mai spus Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro