Raluca de la Puterea Dragostei, mesaj emotionant dupa ce Ricardo a parasit emisiunea!

Ricardo de la Puterea Dragostei a parasit emisiunea. In urma lui, Raluca a publicat un mesaj emotionant.

Ricardo a parasit emisiunea Puterea Dragostei dupa ce a decis sa plece in Statele Unite ale Americii. Cu toate ca nu va mai fi in Istanbul alaturi de Raluca, povestea lor de dragoste nu va lua sfarsit, iar ea spera ca totul va fi bine intre ei. Ea a publicat in urma cu doua zile un mesaj emotionant pe pagina ei ei Instagram, in dreptul unei fotografii in care apare alturi de fostul concurent.

„Totul se intampla cu un scop in aceasta viata! Ii multumesc lui Dumnezeu ca te-am intalnit! Sper ca aceasta etapa sa ne intareasca relatia noastra si sa ne faca sa avem incredere unul in celalalt! Eu am sa lupt pentru iubire pana in panzele albe! Te voi astepta sa te intorci inapoi din America si sa ne cladim ceva frumos impreuna! Luptati pentru iubire!”, a scris ea in dreptul fotografiei care a strans aproape 50.000 de aprecieri.

Mesajul Ralucai a fost citit de multi dintre fanii emisiunii Puterea Dragostei, mai ales ca ea este una dintre cele mai populare concurente. Multi dintre sustinatori nu cred, insa, ca cei doi parteneri vor reusi sa treaca cu bine peste aceasta incercare, ci sunt de parere ca se vor desparti.

loading...
„Raluco, la cum a decurs relatia voastra, pot sa bag mana in foc ca vei fi doar o amintire pentru Ricardo. Nu s-a vazut deloc deloc iubire intre voi, cum nu se vede nici la Loica cu Zanoaga. Si Ricardo si Zanoaga sunt mai preocupati de ce fac ceilalti din casa decat sa ii preocupe propriile relatii. Nu ne-ati aratat ca exista iubire intre voi, nu ne-ati aratat sa va faceti surprize, sa gatiti impreuna, sa faceti lucruri impreuna cum ar fi o relatie normala. Singurii care ne-a aratat asta au fost Stefan si Viorela, pacat ca au iesit. Ei au fost singurii din acea casa care au aratat puterea dragostei”, i-a transmis Ralucai o tanara.

„Nu vreau sa te descurajez, dar daca el a apucat sa plece in America, nu o sa se mai intoarca in Romania. Poate sa te duci tu la el, daca prinde oportunitatea de a avea un job bun acolo nu renunta ca sa se intoarca in Romania si lucrul asta il constientizeaza s el cred, sper”, a scris o alta fana.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro