Razvan Ciobanu NU a vrut sa se sinucida!

Razvan Ciobanu visa sa se retraga la Saint Tropez si sa-si lase afacerile pe mainile unui tanar creator.

Razvan Ciobanu nu avea in gand sa se sinucida, cel putin asta reiese dintr-o declaratie data cu doar cateva luni in urma. Din contra, el visa sa-si puna din nou pe picioare atelierul de croitorie, sa prospere si sa ”iasa la pensie” la Saint Tropez, intr-un cartier al milionarilor.

”Nu m-am gandit cui sa las tot. Habar nu am. O exista cineva care sa vrea sa preia toata sandramaua cand m-oi duce. Nu stiu, vedem ce o mai fi pana atunci, ca poate ma pensionez devreme. Ma retrag pe coasta, la Saint Tropez, va astept in vizita”, spunea Razvan Ciobanu.
loading...
Designerul se obisnuise cu esecurile si depresiile, depsre care spunea ca i-au devenit prietene. In ultimii 10 ani din viata a avut tot timpul datorii si a luat-o de mai multe ori de la capat dupa ce a pierdut tot. Obisnuit sa fie inconjurat de obiecte de lux, Razvan Ciobanu s-a adaptat ulterior unei vieti fara bani, in care mai facea din cand in cand pe soferul doar pentru a putea fi vazut la petrecerile de fite de la mare sau din Bucuresti. Prietenii lui spun insa ca niciodata nu ar fi fost in stare sa se sinucida si chiar daca ar fi facut-o ar fi lasat un bilet pentru ca ar fi vrut sa se stie de ce a apelat la un asemenea gest.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro