Reactia lui Klaus Iohannis dupa alegeri: Dragi romani, sunteti fantastici! Guvernarea PSD trebuie sa dispara

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa la ora 21.00.

Declaratia presedintelui:

Dragi romani, sunteti fantastici, va felicit!

Ati participat azi in numar mare al alegerile europarlaemntare si la referendum. Participarea este senzationala. Avem in jur de 50% la europarlamentare si in jur de 40% la referendum.
Dragi romani, va multumesc! Ati dat un vot clar clar, ferm, care nu poate fi ignorat de niciun politician in Romania. Referendumul a trecut cu brio! Asadar, dragi romani, ati votat clar si ferm pentru o politica corecta, pentru o justitie dreapta, independenta, pentru o buna guvernare, pentru romani si pentru Romania.

Va multumesc pentru aceasta participare la referendumul pe care l-am convocat.

loading...
Am avut sprijin din partea unor partide politice in felul in care am reusit sa ii mobilizam pe alegatori.

Din pacate, nu peste tot lucrurile au mers bine. Am vazut cu totii cozile interminabile la multe multe sectii de votare mai ales in diapora.. Le multumesc romanilor care au avut rabdare unii foarte foarte multa rabdare sa ajunga sa isi exprime votul pentru Romania europeana. Cu totii am votat pentru o Romanie europeana, insa nu pot sa nu observ ca PSD, a doua oara deja, a obtinut un rezultat pe masura realizarilor din doi ani su jumatate de dguvernare

Nimic nu au facut, nimic nu au primit. Este o cadere imensa pe care a inregistrat-o PSD de la alegerile din decembrie 2016 pana azi. Asta arata cum vad romanii aceasta guvernare PSD+ista esuata.

Este clar ca acest accident al democratiei romanesti care guvernarea PSD trebuie sa dispara in urma acestui rezultat. Guvernul PSD trebuie sa plece. Este un rezultat care nu poate sa fie interpretat in niciun alt fel.

Inchei pe o nota optimista: va multumesc, ati votat pentru Romania europeana, corecta, cinstita, dreapta, prostpera si sigura. Va multumesc!”
Referendumul pentru justitie, organizat la initiativa presedintelui Klaus Iohannis, a depasit cvorumul de 30%, necesar pentru ca aceasta consultare populara, venita in urma numeroaselor proteste din ultimii doi ani, sa fie validata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro