Ricardo si Raluca, in lacrimi la Puterea Dragostei!

Ricardo va parasi casa Puterea Dragostei pentru a-si lua viza pentru SUA. Exista posibilitatea ca el sa nu se mai intoarca in casa Puterea Dragostei.

„Maine s-ar putea sa fie ultima ta zi aici. Aici in Turcia nu poti sa stai asa, la infinit. Exista o limita de viza si va trebuie viza daca depasiti aceasta limita

Ricardo, exista posibilitatea ca tu sa nu mai poti intra in Turcia. Nu stim sigur, e la ghici, in mod normal raspunsul oficial este NU, NU mai poti intra in Turcia! Poti intra, dar dureaza undeva la 3 saptamani sa-ti rezolvam actele
loading...
Pentru ca ai anuntat abia saptamana trecuta ca trebuie sa pleci la viza pentru SUA dureaza vreo 2-3 saptamani sa iti depunem pentru acte aici. Cumva trebuie sa va asumati acest fapt si trebuie sa constientizezi ca maine este posibilitatea cand voi va vedeti pentru o lunga perioada de timp. Imi pare rau ca iti dau vestea asta, dar cu totii trecem prin asta, angajati, concurenti. Cumva o sa zica , imi pare rau”, a spus Andreea Mantea in aceasta emisiune a show-ului Puterea Dragostei.
„Stoarce o lacrima”, a reactionat Bianca atunci cand Raluca a inceput sa planga, explicand ulterior ca a spus acest lucru pentru ca Raluca acuza pe toata lumea ca vrea sa faca materiale. „Hotul striga hotii”, a explicat Bianca.
„Esti nesimtita”, i-a spus Simina Biancai atunci cand a ironizat lacrimile Ralucai.

„Incearca sa loveasca doi dintr-o lovitura”, a spus Raluca.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro