Romica Tociu a devenit bunic! Nora sa tocmai a nascut

Bucurie mare in familia lui Romica Tociu. Nora actorului a nascut in urma cu putin timp la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Sotia fiului lui Romica Tociu, Catalin, a devenit mamica unui baietel sanatos.

E bucurie mare in familia Tociu! Romica Tociu are un nepotel.
loading...
„Catalin, fiul meu, m-a facut bunic, adica o sa ma faca bunic! Cred ca prin mai o sa nasca. Am primit confirmarea ca e baiat, imi duce numele mai departe!”, spunea Romica Tociu la sfarsitul anului trecut, la scurt timp dupa ce a aflat ca nora sa este gravida.
Catalin Tociu, fiul lui Romica, si Ligia, viitoarea lui sotie, au de astazi o minune de baietel. Micutul a venit pe lume astazi, in jurul orei pranzului, la Spitalul Universitar din Capitala.
„Vrei sa iti spun sincer? Inca nu sunt pregatit. Inca imi caut vorbele, inca imi caut starea… Bucuria mi-am gasit-o pentru ca e cu adevarat o bucurie sa devii bunic. E adevarat ca m-a luat prin surprindere veste asta. Am primit-o in picioare, dupa aceea m-am asezat jos. Am baut o sticluta de… primisem de la niste prieteni o palinca mai deosebita, nici nu stiu cand am pus pahar cu pahar. Iti dai seama ca intai a discutat cu mama ei si au repetat, si-au cautat cuvintele. Sincer sa fiu, asta nu este o veste pe care o primesti in fiecare zi. (…) Degeaba mi-ar placea mie , daca nu era un pic pe sufletul Nicoletei, iar apropierea aia ne-a dat liniste noua pentru ca e foarte interesant sa stii ca copilul tau este intr-o relatie frumoasa, intr-o relatie care are perspectiva. Cred ca sunt vreo trei, patru ani impreuna. Locuiesc impreuna, locuiesc si la noi, locuiesc si la ei. Si Daria a primit vestea ca va fi matusa, nici ea nu stie cum se procedeaza, cert este ca a spus ca o va iubi si ca ii va lua cele mai frumoase haine”, mai spunea Romica Tociu intr-o emisiune tv.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro