Rona Hartner rupe tacerea: „Eram in pericol sa mor!” Ce au descoperit medicii fin Franta

Medicii din Franta au descoperit ca Rona Hartner suferea de o afectiune care ii punea viata in pericol. Artista a rupt tacerea

Rona Hartner a inceput sedintele de chimioterapie, insa tratamentele au inceput sa aiba si efecte daunatoare organismului ei. Saptamana trecuta artista a ajuns la spital si medicii au diagnosticat-o cu embolie pulmonara.

Desi ar fi trebuit sa tina un concert la Sala Palatului weekend-ul viitor, ea nu va mai reveni in tara. Starea ei de sanatate nu ii permite sa calatoreasca cu avionul.

„Sunt foarte ascultatoare. Imi pare rau ca facem emisiuni virtual ca vreau sa vin mereu in Romania. Foarte multi oameni din presa m-au ingropat deja, nu este cazul. Tratamentul mi-a afectat vasele de sange si de asta am facut embolie pulmonara. Era pericol sa mor in avion, daca as fi venit in Romania.

loading...
Cu un tratament special in doua saptamani se va rezolva problema. Nu este grav. Lumea cand aude se sperie, dar la mine este vorba doar de un singur vas de sange si mi s-a sugerat ca doua sapamani sa nu iau aionul. La celelalte concerte din Romania voi canta. O sa vad cu ce vin”, a declarat Rona Hartner.
„Dragilor, vestile apar incetul cu incetul. Am aflat ca am o embolie pulmonara si nu o sa pot sa ajung la Sala Palatului pe 25 mai. Am embolie pulmonara si nu e de gluma. Raman la spital, stiu ca va ganditi la mine si va rugati pentru mine. Deci nu pot sa vin in Romania, in perioada asta oricat mi-as dori de mult. Va pup”, a declarat Rona intr-un Live pe Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro