Roxana de la Puterea dragostei face si ea videochat?

Roxana de la Puterea dragostei face si ea videochat? Filmata dansand dezbracata in fata camerei. Imaginile au ajuns pe net.

Roxana de la Puterea dragostei face si ea videochat?oxana, concurenta de la Puterea dragostei, este protagonista unui clip care a incins internetul. Tanara care s-a iubit cu Andy si cu Bogdan Mocanu apare intr-un videoclip provocator. Nu se stie pentru cine s-a filmat tanara de 26 de ani din Slobozia, dar imaginile au scapat pe net si exista voci care sustin ca Roxana ar face si ea videochat.

Roxana de la Puterea dragostei face si ea videochat? Filmata dansand dezbracata in fata camerei! Imaginile care au incins internetul
Roxana este dezbracata, poarta doar chiloti si o bustiera si se unduieste pe muzica. Imaginile au ajuns in posesia unor tineri care se minuneaza de aparitia ei.

Roxana, actuala concurenta la Puterea dragostei, pare foarte dezinvolta in fata camerei de luat vederi, se misca provocator, se atinge si se vede ca vrea sa incite cu dansul ei.

loading...
Andy a intrat prin telefon in timpul Galei Puterea Dragostei si a vorbit atat cu Roxana, cat si cu Ana, fostele sale iubiri.

Ii dau o ciresica daca ii e dor de mine”, a spus Andy, referindu-se la Roxana.

Ulterior cei doi au avut un schimb halucinant de replici.

„La cum esti tu cred ca ma trezesc cu tine la Braila, nu stiu de ce am presimtirea asta”, a spus Andy, convins ca Roxana mai are sentimente pentru el. Roxana a ras, dar a si subliniat ca nu mai este nimic intre ei.
Referitor la o posibila intoarcere in casa Puterea Dragostei Andy a ezitat. „Nu stiu, poate ca da, poate ca nu, e frumos afara”, a spus el.

Andy a parut sa nu isi aminteasca detalii legate de relatia cu Ana.

„Noi ne stim de mult, de cand eram mici (…) Dupa mult timp am fost, sa zicem, intr-o relatie”, a spus Andy, moment in care Ana a replicat imediat, ironic: „Sa zicem…”.

„Nu a fost nici macar un an… sapte-opt luni”, a zis Andy, referitor la durata relatiei lor, iar Ana nu a mai rezistat si a rabufnit.
„Cum nu a fost, ma, un an, ai innebunit? Nu inteleg, ti-e rusine sau care e faza?”, a replicat Ana. Ea a spus ca Andy i-a zis „Te iubesc” si ca a fost la el acasa de mai multe ori.

VEZI VIDEO AICI!


sursa:wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro