Sa ne rugam! Rona Hartner nu se simte bine deloc

Rona Hartner ne roaga sa ne rugam pentru ea. Sufera o embiolie pulmonara si nu mai poate ajunge in Romania, asa cum si-ar fi dorit.

Artista nu mai poate veni in Romania si e nevoita sa isi anuleze concertul de sambata.
Pe 25 mai avea programat un spectacol la Bucuresti, insa a aflat ca nu poate pleca din spitalul din Franta. In urma cu cateva ore, Rona Hartner a aflat ca sufera o embolie pulmonara si este nevoie sa ramana sub supravegherea medicilor. Vestea a venit dupa ce, in urma cu o zi, Rona se afla la sedinta de chimioterapie pe care a suportat-o cu greu.

„Iarasi va sun sa va rog sa va rugati pentru mine. Fac chimioterapia si am niste reactii un pic adverse. Am facut puls 141 si temperatura si nu prea e bine. Trebuia sa stau o zi la spital si pana la urma stau si astazi si sper sa nu ma tina prea mult, ca sa pot sa ajung pe 25 mai la Sala Palatului. Am concert cu Daniel Trifu si as vrea sa fiu prezenta. Asa ca, de la o zi la alta, nu stim ce se intampla cu boala asta. Va rog sa va rugati pentru mine. Este o incercare, iarasi… E clar… chimioterapia nu e usoara si cred ca am avut o reactie speciala, asa ca sunt la spital in Franta. Rugati-va pentru mine. Am multe evenimente, dar sa vad cum o scot la capat. Multumesc mult, stiu ca atunci cand v-ati rugat pentru mine mi-a mers foarte bine. Si am sa va rog sa va rugati in continuare. O sa incerc sa ma odihnesc, dar nu este usor sa faci chimioterapia. E mai obositor decat ce am crezut eu la inceput, dar trebuie facuta. Domnul doctor mi-a spus ca trebuie sa fiu o luptatoare si un soldar. Incerc, dar e cam greu“, a spus Rona Hartner.
loading...


sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro