Sebastian Bodu il face praf pe Razvan Ciobanu

Amicii fostului sef al Fiscului au aflat ca Sebastian Bodu il face praf pe Razvan Ciobanu.

Sebastian Bodu il face praf pe Razvan Ciobanu, designerul decedat la inceputul saptamanii. “Razvan Ciobanu pleaca spre Bucuresti direct din club, la 7 dimineata, dupa ce consumase toata noaptea alcool si droguri. Ia un bolid de imprumut. Conduce nervos, fara centura de siguranta”, a postat fostul sef al Fiscului.

“La Navodari greseste drumul spre autostrada A2 si o ia spre Corbu. Inainte de Sacele, adoarme la volan si apasa acceleratia in locul franei, intrand in livada cu viteza. Iresponsabil. Pentru progresisti e o virtute sa fii gay. Daca dadea cu masina peste vreun amarastean din Corbu sau Sacele nu ar fi fost nicio tragedie”, a continuat Sebastian Bodu.
loading...
Nu mai e un secret ca Sebastian Bodu il face praf pe Razvan Ciobanu. Designerul a murit in a doua zi de Paste, intr-un cumplit accident de masina, rasturnandu-se cu SUV-ul pe care il avea. „A fost un accident rutier grav, la iesire din localitatea Sacele spre Navodari, pe DN 22 B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un barbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a parasit partea carosabila si a acrosat copaci dintr-un stufaris. Conducatorul auto a fost gasit decedat”, au anuntat reprezentantii Politiei Constanta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro